(închide)

Agentul de poliție Mihaela Blideanu, originară din Dănești, printre eroii de la „Matei Balș”!

 

Tragedia de la Spitalul „Matei Balș” din București a lăsat un gust amar și a adus multă tristețe. Piederea de vieți omenești nu poate fi compensată cu nimic. Legat de această tragedie, merită să amintim și de eroii zilei respective, polițiștii, pompierii, jandarmii, medicii și de toți cei acre au contribuit în aceea zi la salvarea vieților ceolorlalți pacienți aflați în pericol. Printre oamenii legii care au intervenit pentru salvarea pacienților s-a aflat și o gorjeancă, o tânără polițistă, originară din comuna Dănești. Mihaela este agent de poliție la Secția 6 din București.

„Pe această cale doresc să o felicit pe Mihaela Blideanu pentru actul de curaj de care a dat dovadă. Mihaela este născută si crescută în comuna noastră, mai exact in satul Bratuia! Mult succes in continuare, Dumnezeu să îți fie aproape la toate actiunile!”, a scris Robert Geamănu pe Grupul de facebook „Nouă ne pasă de comuna Dănești”. 

Reamintim că vineri, 29 ianuarie, ora 05:04, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție au fost sesizați cu privire la producerea unui incendiu în incinta Institutului de Boli Infecțioase "Prof. Dr. Matei Balș" din București. Printre ei se afla și gorjeanca Mihaela Blideanu. „La ora 05:05, după sosirea la fața locului, au solicitat sprijin colegilor din cadrul Secției 7 Poliție, iar la ora 05:09, în urma unei explozii ce a avut loc la parterul unității medicale, au pătruns cu toții în saloane și au procedat la evacuarea unui număr de 15 pacienți infectați cu virusul COVID-19”, au transmis cei de la Europol.  

Galerie foto


Vizualizări: 2,282

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste