(închide)

Alexandru Tomescu, concert extraordinar cu vioara Stradivarius la Coloana fără Sfârșit

 

Vioara Stradivarius ajunge din nou în Orașul lui Brâncuși, Târgu-Jiu. Pe 29 mai, de la ora 20,00, în parcul Coloanei fără Sfârșit, vor concerta violonistul Alexandru Tomescu și pianista Angela Drăghicescu. Cea de a XI ediția a Turneului Internațional Stradivarius este dedicată Centenarului Marii Uniri și poartă numele „BALADA-UN SECOL DE MUZICĂ!”.

Alexandru Tomescu va susține concertul "BALADA, un secol de muzică" din cadrul TURNEULUI INTERNAȚIONAL STRADIVARIUS, ajuns la cea de-a XI-a ediție. Turneul se desfășoară în perioada 9 mai-11 iunie. Pe scenă vor urca și elevi ai Liceului de Arte „Constantin Brăiloiu” din Târgu-Jiu care fac parte din corul acestei unități de învățământ. Intrare va fi liberă la acest minunat și mult așteptat eveniment cultural-artistic organizat de Primăria Municipiului Târgu Jiu, prin Direcția Turism și Evenimente Culturale și Centrul Național de Informare și Promovare Turistică „Constantin Brâncuși”, alături de Școala Populară de Artă Târgu-Jiu. 

Alexandru Tomescu unul dintre cei mai cunoscuți violoniști ai vremurilor noastre, el câștigând în anul 2013 șansa de a cânta la Vioara Stradivarius Elder Voicu în următorii cinci ani de la acel moment.

Galerie foto




Vizualizări: 994

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste