(închide)

Alexia Bojin din Motru, campioană națională la dublu alături de craioveanca Eva Prasacu

 

Noua generație a tenisului românesc vine din Bănie. O craioveancă și o motreancă, hotărâte să scrie istorie! Cele două au câștigat finala la dublu din cadrul Campionatelor Naționale U10, cel mai important eveniment din lumea tenisului pentru juniorii români, a avut loc la Craiova, în perioada 24 - 30.06.2019.

Prasacu Eva Maria (Craiova) și Bojin Alexia (Motru), ambele de la Tenis KOFE, elevele lui Theodor Vasile, au jucat la proba de dublu și au câștigat finala cu scorul de 4-5(4);4-0;10-6, învingându-le pe principalele favorite (nr. 1 și 2 pe țară, ele fiind nr. 3 și 4). „Un vis implinit dupa 4 ani de tenis -campioane nationale in proba de dublu feminin alaturi de partenera mea EVA PRASACU!Multumesc antrenorului MARIAN BALEANU !Multumesc domnului Mihail Ramescu si SC GHIOCELA SRL”, a spus Alexia Bojin, motreanca asemănată cu mari nume din tenisul mondial.

Motreanca Alexia Bojin are 9 ani și este elevă la Colegiul Național „George Coșbuc”. De mai bine de patru ani de zile, Alexia joacă tenis și are rezultate foarte bune și chiar excelente la competițiile interne și internationale. Fetița are foarte multe finale jucate, mai multe locuri I câștigate și alte zeci de premii II și III la competiții naționale și internaționale.

Galerie foto



Vizualizări: 1,023

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste