(închide)

Ambulanța Gorj face angajări! Sunt vacante trei posturi

 

Serviciul Judetean de Ambulanță Gorj organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante: un post de şofer autosanitară I – Staţia Centrală Târgu Jiu; un post de şofer autosanitară I – Substaţia Rovinari.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: diplomă de bacalaureat sau diplomă de absolvire a liceului;
diplomă de absolvire a cursului de ambulanţier; permis de conducere pentru şofer profesionist valabil pentru autovehicule din categoria B şi C; 6 ani vechime ca şofer (conducător auto) profesionist sau 3 ani ca şofer autosanitară II.
Concursul se va organiza conform calendarului următor: 12 noiembrie 2018, ora 15.00: termenul limită de depunere a dosarelor; 21 noiembrie 2018, proba scrisă; 27 noiembrie 2018, proba interviu.

Serviciul Judetean de Ambulanță Gorj organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de statistician medical debutant. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: diplomă de studii medii de specialitate sau diplomă de studii medii; diplomâ/certificat/adeverinţă de absolvire a unui curs de operator calculator.
Concursul se va organiza conform calendarului următor: 09 noiembrie 2018, ora 13.00: termenul limită de depunere a dosarelor; 20 noiembrie 2018, ora 10.00: proba scrisă;
26 noiembrie 2018, ora 10.00: proba interviu.

Vizualizări: 2,704

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste