(închide)

Ana Maria Bîzgă și Ana Florina Stoica, elevele de la CNET care au obținut media 10 la examenul de bacalaureat

 

Trei medii de 10 au fost obținute anul acesta, la prima sesiune a eaxmenului de bacalaureat, în județul Gorj, înainte de contestații. Astfel, două eleve ale  Colegiului Național ”Ecaterina Teodoroiu” și un elev al Colegiului Național ”Tudor Vladimirescu” au bifat această performanță. Cele două eleve ale CNET au fost felicitate de conducerea prestigiosei unități de învățământ. „Felicitări, dragi elevi! Felicitări, stimaţi colegi! A mai trecut un examen de bacalaureat şi nu a trecut oricum. A trecut cu rezultate foarte bune, excelente chiar. Dar nu suntem surprinşi, ne aşteptam. Procentaj de promovabilitate de 100%. Două medii de zece, ambele la profilul matematică-informatică. Felicitări, Ana-Maria Bîzgă! Felicitări, Ana-Florina Stoica!”, au transmis reprezentanții CNET. Ambele eleve au avut rezultate foarte bune în anii de liceu.  Bîzgă Ana Maria a obținut mențiune în 2019, clasa a IX a- la olimpiada de limba română  (OLAV), fiind coordonată de Prof.  Pîrvulescu Marinela. Și Stoica Ana Florina  a obținut premiul II (cu 95,5p) - calificată la etapa națională a olimpiadei la limba română în 2019, - coordonator prof. drd. Oprișe Claudia.

Tot în 2019, la Olimpiada Națională de Limbi Romanice - Limba Franceză, Ana Florina Stoica, clasa a IX a B, a obținut mențiune Specială, coordonator - prof. drd. Claudia Oprișe. „La nivel internațional, unitatea de măsură a gândului este cuvântul, tradus prin dialect. La nivel național, elevei Stoica Ana Florina, a Colegiului Național “Ecaterina Teodoroiu” (clasa a IX a B ), i se acordă Mențiune Specială la Olimpiada de Limbi Romanice - Limba Franceză (Etapa Națională) tocmai pentru respectul, ambiția și pasiunea ce desăvârșesc arta învățării limbii franceze. Astfel, o felicităm și îi dorim să crească într-o lume a culturii, artei, a cuvântului și a gândului”, transmiteu, în 2019, reprezentanții CNET.

Alte note excelente la examenul de bacalaureat

De asemenea, șase elevi au obținut câte două note de 10. Potrivit reprezentanților CNET, au fost în total 53 de note de 10: 16 la limba şi literatura română, 14 la matematică, 8 la informatică, 7 la istorie, 5 la fizică, câte una la anatomie, sociologie şi geografie. „100 de elevi din cei 215 au obţinut medii peste 9 şi 79 de elevi au îbținut note între 8 și 9. Toate acestea sunt rezultatul eforturilor conjugate profesori-elevi din cei patru ani de liceu”, spun cei de la CNET. 

Galerie foto



Vizualizări: 2,129

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste