(închide)

Workshop despre nevoile sociale reale ale tinerilor din sistemul de protecție socială

 

Structura de economie socială C.R.A.F.T pentru Tineri SRL, în parteneriat cu DGASPC Gorj, Parc Aventura Mușetești SRL și Centrul Regional pentru Consultanță și Asistență Tehnică SRL, a organizat în perioada 21 – 23 Iunie 2022, Workshopul de Economie Socială ”Conștientizarea nevoilor sociale ale tinerilor, responsabilizarea socială și dezvoltarea unui parteneriat public – privat”.
Evenimentul a reunit reprezentanți din sistemul privat, administrația publică, asociații nonguvernamentale, structuri de economie socială, reprezentanți ai centrelor de asistență socială DGASPC Gorj, precum și 10 tineri, beneficiari direcți ai serviciilor sociale DGASPC.
Obiectivele evenimentului au fost: conștientizarea nevoilor sociale reale ale tinerilor din sistemul de protecție socială, identificarea unor soluții inovative care să răspundă acestor nevoi și asocierea printr-un partenerat public-privat a mai multor structuri care să își asume responsabilitatea socială.
Reprezentanții instituțiilor publice și private au dezbătut, în cadrul mai multor ateliere, teme precum: responsabilitatea socială, provocări, oportunități de finanțare dar și negocierea și semnarea unui acord de parteneriat tripartit.
Tinerii din cadrul sistemului de protecție socială au participat la activități interactive de dezvoltare personală, ateliere de discuții, acces pe traseele suspendate și tiroliene din Parcul Aventerra, activități sportive cu echipamente puse la dispoziție de către DECATHLON.

Vizualizări: 391

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste