Andreea Jianu din Turceni, admisă cu 10 la Facultatea de Medicină: "Îmi place să ajut oamenii!"

 

 Andreea Maria Jianu este o adolescentă din orașul Turceni, absolventă a Liceului din localitate. Muncitoare și foarte inteligentă, Andreea a fost admisă cu media 10 la Facultatea de Medicină din cadrul Universității Victor Babeș din Timișoara. Și-a împlinit un vis! 

Andreea a obținut media 9,58 la examenul de bacalaureat și a avut mereu medii bune la școală. A știut de mult ca va urma acest drum și a făcut și meditații, căci își dorea să fie bine pregătită pentru examenul de admitere la Facultatea de Medicină din cadrul Universității Victor Babeș din Timișoara. 

"La bacalaureat am avut media 9,58. Am facut meditatii pentru admiterea la Medicina din clasa a  XI-a la chimie si din clasa a XII- a pentru biologie. Am ales medicina pentru ca imi place sa ajut oamenii, fac asta din placere si in plus, este un loc de munca de viitor. Am muncit foarte mult pentru acest examen, am sperat sa reusesc dar nu ma gandeam la 10", a spus Andreea Jianu din Turceni. 

Visul său este sa ajungă un medic bun. A muncit foarte mult pentru a intra printre primii la Medicină. A avut parte de sprijinul familiei, al prietenilor și al profesorilor de la Liceul Turceni. 

"M-am gandit la specializarea pediatrie sau neonatologie pentru ca imi plac foarte mult copiii. Imi doresc sa fiu un medic bun si sa salvez cat mai multe vieti.Si nu in ultimul rand, vreau sa le multumesc profesorilor care m au sustinut in aceasta alegere", a mai adăugat Andreea.

Galerie foto


Vizualizări: 9,174

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste