Andreea Pâșcu, trei medalii la un campionat național de atletism în sală

 

Gorjeanca Andreea Pâșcu a câștigat două medalii de argint și una de aur la Bacău, unde a avut loc cea de-a 24-a ediție a Campionatului Național Universitar de Atletism în sală.  Evenimentul a fost organizat pentru a 23-a oară de către Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău.

Au participat 125 de sportivi, dintre care 110 studenți aparținând de 22 de centre universitare. 19 universități au încheiat competiția cu cel puțin o medalie.

Cele mai bune rezultate au fost obținute de studentii de la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău. Pe celelalte locuri s-au clasat sportivii de la Universitatea „Ovidius” din Constanta și Universitatea din Craiova.

Printre studentii care  au reprezentat Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău și au obținut medalii se numără și gorjeanca Andeea Pâșcu, care a câștigat o medalie de argint la proba de 500 metri, una de aur la 4x400 metri și una de argint la 3000 metri. 

Campionatul Național Universitar de sală a fost organizat în parteneriat de Federația Sportului Școlar și Universitar şi Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, Facultatea de Ştiințe ale Mişcării Sportului şi Sănătății, cu sprijinul Federației Române de Atletism, al Direcției Județene pentru Tineret şi Sport  Bacău şi al Inspectoratului Județean Şcolar Bacău. 

Galerie foto


Vizualizări: 394

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste