(închide)

Aniversare specială pentru David din Curtișoara, un băiețel care visează să devină polițist! Luptători SAS i-au dus tort și daruri

 

David, un băiețel care își dorește să devină polițist, fiind fascinat de uniformă, a avut parte de surpriza vieții la aniversarea a 5 ani! Purtătorii de cuvânt ai IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu și Victor Țuhașu, alături de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale l-au vizitat pe David la el acasă, la Curtișoara, pentru a îi face o surpriză minunată! David a primit mai multe daruri de la polițiști, inclusiv un frumos tort în formă de autospecială a IPJ. De asemenea, polițiștii i-au prezentat autospeciala utilizată la intervenții de către luptătorii SAS, lucru care l-a încântat teribil pe micuțul gorjean! 

A fi complice nu intră în caietul de sarcini al oamenilor legii, dar astăzi au făcut o exceptie. Astfel, polițiști din cadrul IPJ Gorj alături de angajati ai Serviciului Acțiuni Speciale au ajutat la organizarea zilei de naștere a unui băiețel de 5 ani. David este din Curtișoara și de când se știe este pasionat de meseria de Polițist. Nu pierde nicio ocazie să îmbrace haina de polițist a nașului său, angajat al IPJ Hunedoara, sau să asculte și să intoneze Imnul de Stat. Astfel, aniversarea lui David a fost extraordinară, căci micuțul băiețel și-a întâlnit idolii! „Când îți dorești ceva la intensitate maximă, întreg universul lucrează pentru a-ți îndeplini visul! David, micul nostru polițist, a primit o surpriză din partea IPJ Gorj. Aniversare frumoasă, micuțule polițist!”, au transmis oamenii legii. David le-a mulțumit polițiștilor și a spus că va ține minte toată viața aniversarea sa. Drept mulțumire, micuțul „polițist”-căci polițiștii l-au găsit purtând o „uniformă”- le-a pus o înregistrare cu imnul de stat. 

Galerie foto










Vizualizări: 3,985

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste