(închide)

Ansamblul Cheile Oltețului Polovragi, Locul I la un festival național de folclor

 

În perioada 21-24 iunie 2019, sub egida Ministerului Educației Naționale, Palatul Copiilor Baia Mare în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Maramureș, Consiliul Județean Maramureș, Primăria municipiului Baia Mare, Primăria Șomcuta Mare, organizează Festivalul Național de Folclor și Meșteșuguri Tradiționale “Hori și joc în Maramureș”. Din Gorj, la festival a participat Ansamblul Cheile Oltețului POlovragi care a câștigat locul I!

Ansamblul “Cheile Oltețului Polovragi”, ansamblul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj și Căminului Cultural Polovragi, a participat încununat de succes  la Festivalul din Baia Mare. Festivalul “Hori și joc în Maramureș”. Tinerii și copiii sin ansamblu au reușit să pună în valoare folclorul autentic şi meşteşugurile tradiţionale, lucrul cel mai de preţ cu care se mândreşte poporul român. „Aducem acasă premiul întâi la secțiunea Ansambluri, in cadrul Festivalului Național de Folclor și meșteșuguri tradiționale- Baia Mare, Maramureș 2019.
Mulțumim Centrului Județean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Tradiționale Gorj, Primăriei și Consiliului Local Polovragi, si dl Pompiliu Ciolacu pentru sustinere si multumim si părinților pentru înțelegere si increderea acordată. In spatele oricărei reușite sunt oameni cu suflet mare!”, au spus cei de la Ansamblul Polovragi.

Vizualizări: 1,312

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste