(închide)

Aventerra Park Mușetești, locul unde te reconectezi cu natura și te distrezi testându-ți curajul!

 

Cel mai mare parc de aventură din judeţul Gorj şi-a deschis porţile pentru iubitorii de adrenalină, iar ţelul celor care au gândit Aventerra Park este ca tinerii și copiii să lase mediul online, să ridice ochii din gadget-uri şi să se bucure de viaţă, să se reconecteze cu natura! Minunatul parc de aventură este în comuna Mușetești, la doar jumătate de oră cu mașina de municipiul Târgu-Jiu și are deja sute de clienți foarte mulțumiți! „Nu suntem doar un parc de aventură. Pe lângă dorința de a ne înconjura cu oameni aventuroși și dornici de distracție, misiunea noastră este să aducem bucurie și în viețile celor mai încercați, cât și să generăm un impact de durată în comunitate”, spun administratorii.

Aventerra, parc de aventură cu caracter social, aflat la doar 30 de minute de municipiul Târgu Jiu, deschide larg porțile unor experiențe de neuitat! Echipa de instructori care se ocupă de parc are un scop precis: pe cei mici îi învăță să-și găsească curajul, în timp ce, pe cei mari îi încurajează să fie iar mici! „Natura a fost darnică fără să aștepte nimic în schimb, așa că ne-am propus să o răsplătim! Astfel, noi la Aventerra îi prețuim pe prietenii noștri rădăcinoși-copacii-și nu îi neglijăm nici pe cei mustăcioși -animăluțele pădurii-, toate în timp ce îi ascultăm pe cei ceva mai cântăcioși -minunatele păsări.
De aceea, te așteptăm, alături de noi și de ei, să trăiești cele mai tari experiențe ale verii, învățând împreună cum să ne distrăm în armonie cu natura! Doar la Aventerra Mușetești!”, spun cei de la Aventerra Park Mușetești. Un hectar şi jumătate este suprafaţa pe care se întinde parcul de aventură din Mușetești, iar turiştii care ajung se pot aventura pe tiroliană, se pot distra în poligonul de tragere, cu puşti airsoft sau se pot întrece în competiţii de paintball. Sunt, de asemenea, șase trasee de cățărare conturate pe dificultăți diferite, pornind de la începător și până la avansat. Acestea au înălțimi între 1 și 4 metri și lungimi între 94 și 159 de metri, potrivite pentru vârste începând cu minimum 6 ani. „Ideea a pornit de la această lipsă de servicii de agrement pentru copii. Bineînţeles că pe parcurs această idee a fost dezvoltată și ca un răspuns la sedentarismul tinerilor și al copiilor la lipsa lor de activitate. Iar cei mici s/au întrecut pe trasee. Mulți dintre ei acum stau închiși în case, sunt pe gadgeturi și în felul acesta își petrec timpul mai mult în aer liber şi împreună. Săptămânal, zeci de elevi ajung în parcul de aventură. Tinerii cu posibilități reduse beneficiază de reduceri după cum urmează: cei ce provin din centre de plasament au 50% reducere, sau complet gratuit în cazul organizării grupurilor, cei din mediul rural au 30% reducere. Grupurile de minimum 10 persoane beneficiază de o reducere începând cu 10%”, a spus Cristina Păsătoiu, administratorul parcului.

 Despre ceea ce puteți face în acest minunat parc de aventură aflați accesând linku-ul următor: https://aventerra.ro/

Galerie foto




Vizualizări: 1,819

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste