(închide)

Balul de Toamnă al Bunicilor din Rovinari, eveniment plin de emoții și multă voie bună

 

Seniorii care beneficiază de serviciile din cadrul proiectului ”Bunicii Comunității” Rovinari au participat cu multă bucurie, la sfârșitul săptămânii trecute, la un eveniment plin de emoție: „Balul de Toamnă al Bunicilor”!

Vârstnicii, alături de reprezentanții proiectului „Bunicii comunității Rovinari”, proiect cofinanțat de Uniunea Europeană din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, au organizat cu mult entuziasm ”Balul de Toamnă al Bunicilor”. Bunicile au pregătit preparate tradiționale pe care le-au împărțit apoi tinerilor din comunitate, iar tinerii le-au oferit un spectacol minunat. De asemenea, seniorii voluntari au pregătit decorul tematic - bogăția toamnei- de la Centrul de zi de socializare și petrecere a timpului liber și au așteptat cu nerăbdare ziua de vineri, când a avut loc Balul. „Elevii Școlii Gimnaziale Nr.1 Rovinari au pregătit un spectacol emoționant cu muzică populară, dansuri medievale și populare, muzică folk pe ritmuri de chitară, totul într-un decor de toamnă gândit și realizat de voluntarii proiectului. Mulțumim pentru implicare conducerii Școlii Gimnaziale Nr.1 care ne-a sprijinit în crearea acestei atmosfere de basm, iar bunicilor le suntem recunoscători pentru preparatele delicioase cu care i-au întâmpinat pe copii”, a transmis Camelia Nimară.

Mai multe detalii găsiți pe https://www.facebook.com/profile

”Bunicii comunității” Rovinari este un proiect care își propune să schimbe viața seniorilor din orașul Rovinari. Vârstnicii pot de acum socializa și participa la activități menite să le îmbunătățească calitatea vieții în cadrul primului ”Centru de zi de socializare și petrecere a timpului liber”, înființat în orașul Rovinari. Cele 165 de persoane cu risc de excluziune socială din comunitate, dintre care 90 de femei, vor beneficia de activități diverse de socializare și petrecere a timpului liber într-un mediu plăcut și sigur, de evitare a izolării și singurătății, de îmbunătățire a stării fizice și mentale, de optimizare a tonusului, de stimulare a încrederii în sine. Pentru aceștia vor fi organizate programe de activități care să le aducă bucurie, să le îmbunătățească abilitățile și competențele", spun cei care se ocupa de buna desfășurare a proiectului.

Galerie foto




Vizualizări: 395

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste