(închide)

Buget de 3 milioane de lei pentru reabilitarea termică a două blocuri din Târgu Jiu

 

Două blocuri din municipiul Târgu Jiu vor intra în reabilitare termoenergetică în perioada următoare. Este vorba de blocul numărul 6 din strada „General Gheorghe Magheru” și blocul numărul 26 din Bulevardul Republicii.

Bugetul pentru creșterea eficienței energetice la blocul 6, din strada „General Gheorghe Magheru”, din municipiului Targu Jiu este de aproape un milion de lei. Licitația va avea loc la jumătatea lunii decembrie. „Clădirea are funcțiunea actuală de bloc locuințe colective cu subsol tehnic pe toată suprafața construcției, la parter spații comerciale și la etajele curente sunt realizate 32 apartamente. Clădirea va fi reabilitată din punct de vedere termic și hidroizolată la nivelul terasei necirculabile”, conform Primăriei Târgu Jiu.

De asemenea, lucrările de izolare termică la blocul 26 din Bulevarul Republicii, din municipiului Târgu Jiu sunt evaluate la 2 milioane de lei și licitația este programată pe 8 decembrie.

„Clădirea are funcțiunea actuală de bloc locuințe colective cu subsol tehnic pe toată suprafața construcției, la parter spații comerciale și la etajele curente sunt realizate 98 apartamente. Clădirea va fi reabilitata din punct de vedere termic și hidroizolată la nivelul terasei necirculabile.

Sursa: https://www.gds.ro/

Vizualizări: 218

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste