Bumbești-Jiu: Un pensionar a pierdut borseta cu bani! Află ce s-a întâmplat cu ea

 

Un bătrân din localitatea Bumbești-Jiu a pierdut în această dimineață borseta în care avea peste 2.700 lei. Norocul său a fost că a găsit-o un cetățean responsabil care a predat-o Poliției!
În dimineața zilei de 2 octombrie, s-a prezentat la sediul Poliției Orașului Bumbești Jiu, un bărbat de 52 ani, din județul Mureș, care a declarat polițiștilor că în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 Bumbești Jiu, a observat pe partea carosabilă o borsetă. Verificând borseta, bărbatul a constatat că în interiorul acesteia se afla o importantă sumă de bani, hotărând să se deplaseze către sediul poliției pentru a preda banii. „Polițiștii au constat că în geantă se afla suma de 2.730 de lei, iar în urma verificărilor efectuate a fost identificat proprietarul borsetei cu bani, respectiv un bărbat, de 73 de ani, din Orașul Bumbești Jiu. Polițiștii i-au restituit acestuia borseta împreună cu întreaga sumă de bani pierdută. Poliţiştii au apreciat gestul bărbatului care a dat dovadă de responsabilitate şi spirit civic, iar proprietarul a salutat gestul acestuia.
Mulțumim cetățenilor care își asumă un rol activ în viața comunității și vin în sprijinul oamenilor legii!”, transmite IPJ Gorj

Vizualizări: 494

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste