(închide)

Campanie mobilă de vaccinare anti COVID-19 în 12 comune din Gorj

 

Localnicii din mai multe comune din judeţul Gorj se pot vaccina, la sfârşitul acestei săptămâni, împotriva COVID-19. Echipe mobile vor ajunge în 12 comune.

Campania de vaccinare este organizată de către Direcţia de Sănătate Publică Gorj. „O nouă campanie de vaccinare, intitulată «Oraşul vaccinează satul» va debuta începând de vineri, 25 iunie. Acţiunile de imunizare vizează populaţia din mediul rural, din 61 de localităţi din judeţul Gorj. În acest sens, s-au constituit 6 echipe mobile, formate din personalul vaccinator din mediul urban, acţiunile de imunizare desfăşurându-se în baza unei planificări. Imunizarea se va face cu doze de vaccin Pfizer sau cu Johnson & Johnson, în funcţie de solicitările cetăţenilor. Dorim, ca astfel, să venim în sprijinul gorjenilor pentru care deplasarea la centrele de vaccinare din oraşe este dificilă. Până în momentul de faţă, la nivelul judeţului Gorj, au fost vaccinate 122.089 persoane, dintre care 65.256 persoane vaccinate cu a doua doză“, se arată într-un comunicat de presă al DSP Gorj.

„Campania va începe vineri, 25 iunie, în comunele Câlnic, Cruşeţ, Drăguţeşti şi Negomir. Echipele vor continua şi sâmbătă, 26 iunie, acţiunea de vaccinare în Ciuperceni, Fărcăşeşti, Schela şi Turcineşti, iar duminică, 27 iunie, vor putea să se imunizeze localnicii din Logreşti, Mătăsari, Scoarţa şi Teleşti“, a anunţat prefectul judeţului Gorj.

Vizualizări: 427

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste