Campioana Amelia Racea din Gorj, pe scena Circului Metropolitan București! "Veți redescoperi bucuria și energia acrobației!"

 

Gorjeanca Amelia Racea, campioană europeană la bârnă în anul 2010 la Birmingham, cu şase medalii, două de aur (sărituri şi bârnă) şi patru de argint (sol, paralele, individual compus şi cu echipa) la Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Tampere, vă așteaptă cu un numar impresionant la Circul Metropolitan București! Gimnasta sustine un număr cu adevarat magic, aplaudat minute in sir de spectatorii prezenti la spectacole. 


Amelia Racea, campioana de la Plopsoru, Gorj, este una dintre sportivele care au adus glorie Romaniei! Ama a început gimnastica la CSS Cetate Deva pe cand avea 6 ani și a fost una dintre cele mai promițătoare junioare din generația ei. A cucerit argintul la bârnă și bronzul la sol la Europenele de juniori din 2008, apoi a fost campioană europeană la bârnă în anul 2010 la Birmingham, cu şase medalii, două de aur (sărituri şi bârnă) şi patru de argint (sol, paralele, individual compus şi cu echipa) la Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Tampere. A decis sa se retraga din viata sportiva, si a continuat studiile, a antrenat, s-a casatorit, a devenit mama si acum lucreaza la circ. Nu considera ca munceste, caci tot ce face face din pura pasiune! Acum, Amelia împreună cu toți artiștii Circului Metropolitan București vă așteaptă, asadar, vineri, sâmbătă și duminică de la ora 19.00 să vă încânte privirile timp de aproximativ 70 de minute. "Magia Circului – Povești cu Cai și Jonglerii, este spectacolul-fenomen care se înscrie cu succes în seria reprezentațiilor unice, jucate în aer liber, pentru prima dată în România, în zona special amenajată în vecinătatea sălii de spectacole din Aleea Circului nr. 15, pentru a colora și înfrumuseța Vara 2020", sustin cei de la Circul Metropolitan Bucuresti.

"După ce am terminat masterul, am născut și am pierdut contactul ca și antrenor (n.r. 2017). În august, 2018, am fost invitată la spectacol, la Circul Metropolitan București, de către o prietenă. Am fost cu familia. Când am văzut spectacolul am zis WOW! Aici trebuie să fiu și eu! Chiar am simțit treaba asta ca o revelație, ca și cum pentru o secundă timpul se oprește și rămâi cu focus pe un amănunt important. M-am înscris imediat la un casting, am dat probe și am început activitatea la Circ. Vă așteptăm Sâmbată, 08 August, de la ora 19.00, și Duminică ora 19.00 să pășiți în lumea circului contemporan și să redescoperiți bucuria și energia acrobației!”, povestește Amelia Racea- intr-un interviu pe care il puteti citi AICI-evz.ro

Spectacole de vis

Cai de o eleganță rar întâlnită, alături de dresori de primă mărime, însoțiți de Trupa de călăreți a Circului Metropolitan, acrobați și jongleri multiplu premiați international vor prezenta iubitorilor Artei Circului, mari și mici, numere de o complexitate aparte – acrobație la înălțime de 7 metri, echilibristică folosind exclusiv tehnica „stând în mâini„, numere comice cu elemente acrobatice și, desigur, jonglerie realizată individual și în grup. O amplă demonstrație de acrobație ecvestră în galop reprezintă dovada măiestriei călăreților Circului Metropolitan, care, după ani de antrenamente, reușesc elemente acrobatice de mare complexitate, tradiționale pentru tehnica de călărie mongolă, de sute de ani. Circul Metropolitan București va prezenta toată vara spectacole inedite, create special pentru a fi jucate în aer liber, pline de energie, creativitate și performanță, care se vor desfășura în fiecare vineri, sâmbătă și duminică. Artiștii Circului Metropolitan vă așteaptă!

Imagini: https://www.facebook.com/circulmetropolitanbucuresti/videos/324205248618283/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARCUC_cKkNV7zHvEgW7AgpZhmBWVl2q0q1r3jkPCTFMLtT-wAswNdbnj_yKP1FOygNt6RRR96rvf7hAJ

Galerie foto



Vizualizări: 879

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste