Campionatul de FIFA al PlayHouse Gaming Arena și-a desemnat câștigătorii

 

Prima ediție a campionatului de FIFA găzduit de PlayHouse Gaming Arena și-a desemnat duminică seara câștigătorii! Reprezentanții sălii de jocuri au fost cei care au anunțat câștigătorii: Locul 1: Adrian, Locul 2: Negrea Mihai și locul 3: Alex Krupenschi. Potrivit lui Mălin Vulpe, administratorul Palyhouse Gaming Arena, premiile au fost următoarele: Locul 1: 300 de lei, Locul 2: 150 de lei, Locul 3: 5 ore gratuite la PlayHouse. Pasionații de jocuri sunt așteptați la sala din strada 23 August (vizavi de Restaurantul La boieru n.red.)!

PlayHouse Gaming Arena este un spațiu destinat tinerilor pasionați de jocurile pe calculator, un loc în care aceștia se pot recrea, pot petrece timp alături de alți prieteni cu aceleași pasiuni. Momentan, este singura sală de jocuri din municipiul Târgu-Jiu. Aici tinerii se pot juca pe console de ultimă generație, se pot antrena dacă vor să participe la competiții de sport electronic. Următoarea competiție de FIFA 18 va avea loc în curând!

Povestea afacerii unice aici: https://www.paginaolteniei.ro/articol/afacerea-unui-targujian-unica-in-oras!-afla-ce-pre_1438.html

Galerie foto



Vizualizări: 1,005

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste