(închide)

Afacerea unui târgujian, unică în oraș! Află ce premii poți câștiga

 

„PlayHouse Gaming Arena” este cea mai nouă afacere din Târgu-Jiu și aparține unui tânăr antreprenor inovativ! Trăim în era informației, a vitezei, a computerelor și a jocurilor pe calculator, așa că Mălin Vulpe a vrut să ofere celor de vârsta sa și nu numai un spațiu de recreere! Inițiatorii ideii își doresc să pună bazele unei adevărate comunități de gaming la Târgu-Jiu!

PlayHouse Gaming Arena este un spațiu destinat tinerilor pasionați de jocurile pe calculator, un loc în care aceștia se pot recrea, pot petrece timp alături de alți prieteni cu aceleași pasiuni. Tot la singura sală de jocuri din municipiul Târgu-Jiu, adolescenții se vor juca pe console de ultimă generație, se pot chiar antrena dacă vor să participe la competiții de sport electronic. În plus, cei care doresc să își petreacă astfel câteva ore la sala de jocuri, nu fac investiții în jocuri. Le închiriază, dacă se plictisesc iau altceva, ideea fiind foarte potrivită și pentru cei care nu au jucat niciodată și vor să încerce. Inițiatorii ideii își doresc să pună bazele unei adevărate comunități de gaming la Târgu-Jiu! „PlayHouse Gaming Arena este un proiect nou, iar ideea ne-a venit în momentul în care am observat că în Târgu Jiu nu există o astfel de sală, deși în copilărie le frecventam des. Consolele sunt de ultimă generație, iar jocurile sunt numeroase. Clientul se poate juca în timpul cumpărat orice joc dorește. Am încercat și încercăm în continuare să le oferim clienților noștri un moment de relaxare și distracție. Plata constă în ore cumpărate. Practic clientul își închiriază o consolă pentru cât timp dorește. O oră costă 10 lei, aproape o treime din prețurile concurenței”, a spus Mălin Vulpe.

Premii și surprize

Pasionații de jocuri sunt așteptați la sala din strada 23 August (vizavi de Restaurantul La boieru n.red.), inițiatorii proiectului pregătindu-le și câteva surprise. „Pe cei care ne vor trece pragul îi așteaptă de asemenea și numeroase surprize. Avem această ofertă prin care cumpărându-și 3 ore de joc, clientul se poate juca 4 ore. De asemenea, am pregătit un concurs prin care câștigătorul va primi drept premiu O ZI gratuită la PlayHouse Gaming Arena!”, a mai spus Mălin Vulpe.

Detalii despre concurs: https://www.facebook.com/PlayHouseTGJ/photos/a.702971109910166.1073741828.696778647196079/844598542414088/?type=3&theater

Galerie foto








Vizualizări: 18,468

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste