(închide)

Un gorjean își caută jumătatea la „Gospodar fără pereche”! Alin Bobină: „Va fi tratată ca o regină!”

 

A început noul sezon al emisiunii „Gospodar fără pereche” de la Pro Tv. Personalitati diferite si complexe, cei 13 gospodari sunt oameni muncitori, care au cladit pe propriile forte ferme. Le lipsește femeia potrivită și așteaptă să o găsească la „Gospodar fără pereche”! La ediția din acest an participă și un gorjean din comuna Dănești. Dacă vreți să îl cunoașteți, trebuie să vă înscrieți pe site-ul emisiunii de la ProTv!

Gorjeanul Alin Bobină spune despre sine că este gospodarul universal! Are un simț al umorului foarte bine dezvoltat, știe să facă de toate, își iubește familia și ferma din Dănești-Gorj. Tot ce îi mai lipsește este o soție! Gorjeanul Alin Bobină are 27 de ani și este din comuna Dănești. Este un fermier foarte gospodar, care s-a mutat la țară cu familia sa acum două decenii. Are o fermă de vaci; pe toate le-a botezat și are grijă de ele cu multă dăruire! „Pot să spun că sunt universal: montez o priză, mulg o vacă, tai un miel, vopsesc o mașină. Fac de toate! Fata care mă va alege va fi tratată ca o regină! Mai am un frate la care țin foarte mult. Mama pentru mine este ca o icoană. Când vorbesc despre mama îmi vine să plâng de bucurie pentru că este un om extraordinar care mi-a fost mereu alături. (…) Avem vaci din trei rase. (…) De-a lungul timpul am socializat cu mai multe fete, dar nu am găsit-o pe cea care trebuia, aleasa! Când mai stau cu vacile, îmi desenez în minte viitoarea soție: aș vrea o fată care să se potrivească cu ferma mea de vaci! Fata cu care o să fiu împreună vreau să fie naturală, fără silicoane, botox. Fetelor-brunetelor vă aștept la mine! Am tot ce vreau și vreau să vă ofer din ce am eu și vouă!”, spune gorjeanul Alin Bobină în filmulețul de prezentare realizat pentru emisiunea „Gospodar fără pereche” de pe Pro Tv.

S-au deschis încrierile pentru a-i cunoaște pe gospodarii prezentați! Fetele cărora le-a căzut cu tronc unul dintre gospodari se pot înscrie la numărul de telefon 0728.188.511 sau pe gospodarfarapereche.protv.ro pentru a-l cunoaște și pentru vedea ce noroc au în dragoste!

 (https://protvplus.ro/portal/itempage/video/pro-tv-lui-alin-ii-place-viata-la-tara-si-isi-doreste-o-femeie-puternica/5b06bfd6f162067d8b31d979/)

Galerie foto





Vizualizări: 15,704

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste