(închide)

Distracție pe muzică populară la Zilele Municipiilor Motru și Târgu-Jiu

 

Motrenii și târgujienii se vor distra în această seară pe acordurile interpreților de muzică populară, căci seara de vineri, și la Zilele Municipiului motru și la Târgu-Jiu, este dedicată muzicii populare! Artiști de renume vor urca pe scenă. 

La Motru, distracția a început astăzi de la orele 16.30 când a început un spectacol de muzică şi dansuri populare susţinut de copiii din Motru, iar de la ora 20.00 a debutat Festivalul de Muzică Populară „Gheorghe Feraru”. Sâmbătă, 26 mai, motrenii sunt invitaţi să ia parte la un spectacol de divertisment complex. Seara vor urma recitalurile de muzică uşoară ale artiştilor Daggu Project, Helen, Chriss Greys Live Band, Adrian Sînă & Akcent.

La Târgu-Jiu,  pe Insuliţa Jiului are loc un spectacolul folcloric susţinut de artiştii Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului”, alături de invitaţii lor: Veta Biriş, Bogdan Cioranu şi Andra Matei. Noaptea Târziu, Fly Project şi 3 Sud Est vor cânta pentru târgujieni în ultima zi de petrecere, duminică- 27 mai.

Vizualizări: 903

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste