(închide)

Caravana Docuart proiectează şase documentare de autor la Universitatea Constantin Brâncuşi

 

Caravana Docuart revine pentru cea de-a 4-a ediţie consecutivă la Târgu Jiu, în zilele de 28 şi 29 martie, cu o selecţie de filme documentare româneşti proiectate în compania regizorilor la Universitatea Constantin Brâncuşi.

Evenimentul propune o serie de producţii premiate în cadrul festivalului de film documentar Bucureşti Docuart Fest, în secţiuni dedicate tinerilor studenţi, profesioniştilor, dar şi realizatorilor de produse televizate.

Întoarcerea Caravanei Docuart la Târgu-Jiu reprezintă un tip de continuitate şi constanţă a prezenţelor culturale în interiorul oraşului pe care le încurajăm.

"În Târgu-Jiu, încurajăm acest tip de continuitate şi constanţă a prezenţelor culturale, încercăm să le valorificăm şi permanentizăm. Întoarcerea Caravanei Docuart în oraşul nostru este un astfel de exemplu în demersul nostru de a crea un mediu cultural local activ şi prosper", spune Tudor Adrian, viceprimarul municipiului Târgu Jiu.

Seria de proiecţii din prima zi a Caravanei debutează cu filmul câştigător al marelui trofeu Docuart Fest 2018, Nunta anului, în regia lui Ban József, de la ora 18:30. La finalul proiecţiei, regizorul va susţine o sesiune de întrebări şi răspunsuri (Q&A) cu cinefilii prezenţi în sala.

Sursa si continuarea: https://www.agerpres.ro/stiri/2019/03/26/comunicat-de-presa-asociatia-docuart--281537 

Vizualizări: 206

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste