Ce gest frumos a făcut un pompier din Mehedinți în timpul liber!

 

Pompierii din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit, vineri dimineaţa, pentru stingerea unui incendiu manifestat la anvelopa unui autotren, pe DN6, în zona viaductului Pădina Cetăţuii.
Întâmpinând probleme, conducătorul autotrenului a oprit, imediat, într-o parcare, unde a observat că la una din anvelopele autovehiculului, care transporta 24 de tone de îngrăşăminte, a izbucnit un incendiu.
Incendiul a fost anunţat de un pompier, plt. maj. Toader Claudiu, care, aflat în timpul liber, a intervenit cu mai multe stingătoare pentru localizarea acestuia, până la sosirea colegilor. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de defectarea pe timpul exploatării - sistem de frânare blocat.
"A fost un gest firesc, pe care oricine l-ar fi putut face, însă, astăzi, a fost făcut de colegul nostru, pompier în cadrul Staţiei Vânju-Mare, care dă dovadă de implicare, nu numai în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu, ci şi în activităţile cotidiene", au transmis cei de la ISU Mehedinți.

Vizualizări: 605

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste