Centru Cultural modern, construit la Negomir! Investiția depășește 6 milioane de lei

 

Primarul comunei Negomir,  Tudor Oiţă, a anunțat că o nouă investiție importantă va fi realizată în localitatea Ursoaia! Este vorba despre construirea unui Centru Cultural Tip, ce se va realiza în Satul Ursoaia din Comuna Negomir.

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, prin Compania Naţională de Investiţii a aprobat finanţarea proiectării şi execuţiei „Construire Centru Cultural – proiect tip – Varianta V1, combustibil solid, Sat Ursoaia, Localitatea Negomir”.

Valoarea proiectului, în urma licitaţiei orgnizate, este de 6.124.876,14 lei cu TVA, conform anunţului de atribuire publicat în SEAP.

În urma Ordinului de Începere a lucrărilor de proiectare, constructorul are termen 2 luni, de la data de 20.06.2019, să realizeze Proiectul Tehnic, după care vor începe lucrările de construcţie a centrului cultural.

Centrul cultural va fi unul foarte modern, la standarde europene şi se va construi în Satul Ursoaia (peste drum de primărie).

" Având în vedere lucrările care se desfăşoară pe raza comunei noastre: alimentare cu apă şi canalizare menajeră, poduri, dispenar medical, care au transformat localitatea într-un şantier, ne face să credem că, direcţia spre care merge comuna noastră este una bună.Facem un apel la toţi cetăţenii comunei să fie alături de noi şi îngăduitori cu disconfortul creat de execuţia acestor lucrări", a spus primarul Tudor Oiță.

Vizualizări: 1,481

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste