(închide)

Comuna Dănești are cel mai tânăr primar din Gorj!

 

Noul primar al comunei Dănești este Filip Silviu Aurelian (PSD), care este  și cel mai tânăr primar din Gorj, având vârsta de 27 de ani. Tânăr, ambițios, muncitor și un om cu mult bun simț și respect pentru toată lumea indiferent de vârstă- așa este descris de persoanele care îl cunosc.

„Silviu Filip este candidatul PSD la Primăria Dănești, care, la 27 de ani, a reușit să convingă locuitorii comunei, că este primarul pe care și-l doresc după data de 9 iunie. Inginer de profesie, angajat în cadrul Primăriei Dănești, Silviu Filip a contribuit la dezvoltarea comunei, împreună cu domnul primar, Mădălin Paliță, alături de care va face echipă pe mai departe”, transmite PSD Gorj.

”Faptul că, am avut prilejul să fac parte dintr-o echipă axată pe dezvoltare, am fost în mijlocul oamenilor și știu ce nevoi au și ce își doresc, reprezintă cel mai important avantaj pe care îl am: cetățenii mă susțin pe mine și eu pe ei! Partidul Social-Democrat mi-a oferit o șansă unică, aceea de a fi cel mai tânăr primar din Gorj și așa va fi!”, a menționat candidatul PSD la funcția de primar a localității Dănești.

Anul acesta, în România, cel mai tânăr candidat pentru alegerile locale şi europarlamentare are puţin peste 23 de ani, iar cel mai în vârstă, seniorul candidaţilor, are 100 de ani.

Galerie foto


Vizualizări: 545

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste