Copiii unei familii din Târgu Cărbunești au primit daruri din partea polițiștilor gorjeni!

 

„Misiunea” polițiștilor gorjeni de a aduce zâmbete pe fețele unor copii a continuat și astăzi! Bucuria primirii unor daruri mult așteptate nu este egalată de nimic, spun oamenii legii.

Astfel, Moș Crăciun, însoțit de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj și Poliției Orașului Târgu Cărbunești, împreună cu reprezentanți ai Instituției Prefectului Gorj, Corpului Național al Polițiștilor – CT Gorj și ai asociației Inițiativa Cetățenească din Gorj, au ajuns în casa unei familii din orașul Târgu Cărbunești, satul Ștefănești. Moșul i-a vizitat pe cei trei copii minori, care au primit un brad și toate cele necesare pentru a fi împodobit, o tabletă, hăinuțe, jucării, alimente și dulciuri. 

„Este un moment special al anului și, la fel ca și altădată, Corpul National al Politistilor a răspuns afirmativ Conducerii Inspectoratului de Politie Judetean Gorj, pentru a veni în ajutorul mai multor familii din judetul Gorj. CNP impreuna cu IPJ Gorj a dus familiilor nevoiase bunuri, dulciuri, toate cele necesare pentru ca sarbatorile de iarnă să le fie îmbelșugate. Sarbatori fericite!", a precizat pentru Pagina Olteniei, Alin Lăzăroiu, Șef Serviciu de actiuni speciale și Presedinte Corpul National al Politistilor, centrul teritorial Gorj. Acțiunea polițiștilor gorjeni a fost primită cu drag de către copii și părinții acestora, fiind un prilej de bucurie sinceră pentru toți cei prezenți.

Galerie foto











Vizualizări: 1,711

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste