(închide)

Crăciun de poveste la Pensiunea Cheile Oltețului din Polovragi! Vă așteaptă cu mâncare tradițională și multe alte surprize

 

Pensiunea Cheile Oltețului este situată în apropierea celui mai îngust canion din Europa, al cărui nume îl și poartă! Monument al naturii, Cheile Oltețului din comuna Polovragi au o lungime de aproximativ doi kilometri şi separă Munţii Parâng şi Munţii Căpăţânii. Iarna, aici peisajul este de vis! Iar la căldura focului din sobă, poveștile spuse încet au un farmec aparte! Vino la Polovragi! Vei petrece un Crăciun de poveste într-o pensiune unde turistul și nevoile sale sunt pe primul loc!

Pensiunea Cheile Oltețului dispune de 15 camere majoritatea oferind unele dintre cele mai frumoase priveliști pe care le poți admira în România. Totodată, serviciile de cazare includ: grupuri sanitare proprii, TV, Internet, aer condiționat, uscător de par și minibar.
Restaurantul de la parterul pensiunii oferă meniuri selecte, atât tradiționale cât și moderne care pot răspunde cerințelor celor mai pofticioși clienți. Locația dispune de un loc de joacă special amenajat în curtea pensiunii, pentru divertismentul copiilor. Se pot închiria biciclete pentru a vedea cât mai mult din Cheile Oltețului. Pensiunea poate acomoda pană la 45 persoane și poate organiza evenimente precum tabere de copii, cine romantice, baluri, aniversari și alte evenimente.

Contact: Poiana Mânăstirii, Polovragi, Gorj 217365, tel  0729777425 sau email  [email protected]. Îi găsiți și pe https://cheile-oltetului.ro! 


Polovragi nu este numai o zonă turistică, ci și o provocare, o adevărată experiență pe care nu ai cum să o uiți. Dincolo de peisaje și de imagini, legendele ce însoțesc acest loc, oamenii ospitalieri și uniți, vă garantăm că veți găsi liniștea de care sufletul dumneavoastră are nevoie în această perioadă grea.
Polovagi este un plai de poveste, cu locuri tare frumoase care merită văzute și experimentate în tihnă. Este zona unde dacă ajungi nu ai cum să nu te îndrăgostești de peisaje, de oameni, de bucatele fabuloase și “de acel ceva”, greu de descris în cuvinte, cum numai comuna noastră îl are și care te va face tot să revii. Iar aici, Crăciunul chiar are farmec, pentru că tradițiile sunt la ele acasă. În acest colț de Românie autentică, găsiți o oază de liniște, departe de tumultul orașului, care te va cuceri de cum pui pasul în interior.

Ce spun cei care au fost aici?

„Am stat câteva zile la pensiune și doamna Ana ne-a îndrumat pașii spre cele mai frumoase obiective turistice din Polovragi și Baia de Fier. Ospitalitatea dumnealor și frumusețea locurilor ne-au făcut să mai rezervăm câteva zile la toamnă, în octombrie. Atunci se va schimba și peisajul, abia așteptăm să vedem cum arată toamna la Polovragi! Cred că va fi de vis! (...) Carnea de la garniță și papanașii ne-au plăcut cel mai mult. Am mai mâncat și alte feluri de mâncare, dar acestea ne vor rămâne o vreme în minte!”, a povestit Dragoș din București.

De ce să alegeți această pensiune dacă veniți în zona Olteniei de sub munte? „Pentru poziția pensiunii, fiind la poalele muntelui, de la noi din curte se văd Cheile Oltețului, sunteți aproape de Mănăstirea Polovragi. Priveliștea din camere și terasă este excelentă! De asemenea, veniți la noi datorită condițiilor de cazare, datorită felurilor de mâncare pe care le servim la restaurant. Noi vă așteptăm cu mare drag!”, a spus Ana Maria Caralicea.

Oferta de Crăciun: Cazarea și masă (all inclusive) din 24 și până pe 26 decembrie 2021 la prețul de 1300 lei/persoană. Tăierea porcului, colinde, mâncarea tradițională, bradul de Crăciun nu vor lipsi! Nu ratați oferta celor de la Pensiunea Cheile Oltețului din Polovragi!

Galerie foto



Vizualizări: 1,260

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste