(închide)

„Dar din dar se face Raiul!”, spectacol caritabil la Segarcea! Gorjeanul Ionuț Pârvan, printre organizatorii evenimentului

 

În orașul Segarcea va avea loc un important eveniemnt caritabil duminică, 7 aprilie. Este vorba despre spectacolul „Dar din dar se face Raiul”, care este organizat de  gorjeanul talentat Ionuț Pârvan, student la Teologie și solist de muzică populară, împreună cu primul orașului Segarcea, Tutunaru Nicolae și întreg personalul Casei de Cultură din orașul Segarcea! Organizatorii speră ca la acest spectacol să participe foarte mulți iubitori ai muzicii de calitate, căci banii strânși vor fi donați familiilor nevoiașe!

Studentul Ionuț Pârvan a mai fost implicat în ultimii ani în organizarea unor evenimente culturale cu totul deosebite, mai ales ca omagiu adus Mariei Apostol. Acesta este primul spectacol organizat în județul vecin! Ionuț este un tânăr blând, sensibil, care iubește muzica tradițională și marile valori artistice ale Olteniei și care își dorește cu ardoare ca după absolvirea facultății, atunci când se va simți pregătit, să devină preot. Până când va atinge obiectivul ales, studentul se ocupă în continuare de marea sa pasiune-muzica, dar și de organizarea unor evenimente, lucru la care se pricepe foarte bine. Pentru că suntem în postul Paștelui, alături de edilul orașului Segarcea, Nicolae Tutunaru, dar și împreună cu personalul Casei de Cultură Segarcea, va organiza un spectacol caritabil pe data de 7 aprilie. „Oameni buni, ne aflăm într-o perioadă deosebita cea a Postului Mare, o perioadă în care trebuie să fim mai buni, sa iubim si să ne gândim si la cei din jurul nostru! (...) facem si noi un apel la bunătatea dvs și vă anunțăm că împreună cu Primăria orașului Segarcea si Casa de Cultură am pus bazele unui frumos eveniment ce se va desfășura în Casa de Cultură din Segarcea, duminică, 7 aprilie, începând cu ora 18:00. Numeroși artiști valoroși vor urca pe scenă și vă îndemn să veniți într-un număr cât mai mare și să dăruiți fiecare cât vă lasă inima, banii strânși vor fi dăruiți familiilor nevoiașe din orașul Segarcea. Haideți să fim mai buni și in aceasta perioadă care ne pregătește de marea sărbătoare a Învierii Domnului să ne gândim și la cei din jurul nostru, la cei care au mai puțin decât noi!”, a spus Ionuț Pârvan pentru Pagina Olteniei.

Galerie foto


Vizualizări: 826

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste