(închide)

Melania Păun, talentata solistă din Bobicești-Olt, în finala Hermannstadt Fest!

 

Melania Vasilica Păun are vârsta de 9 ani și este originară din satul Bechet, comuna Bobicești a județului Olt. De-a lungul celor doi ani de canto popular, Melania Păun a participat la mai multe festivaluri și concursuri de folclor. A câștigat 14 premii, dintre care amintim cele trei premii 1 obținute la București la concursuri organizate de Școala de muzică "Harmony Music", concursurile "Armonii de toamnă" și "Armonii de iarnă" etc. Fetița își dorește să devină din ce în ce mai bună la muzică!

Astăzi, 1 aprilie, Melania Păun a participat la un important concurs de muzică la Sibiu și a câștigat premiul I! „Melania a câștigat Locul 1 la concursul Școala mea are talent de la Sibiu unde și-ai reprezentat școala cu mare drag! Ca urmare a câștigării premiului I, Melania a primit o invitație de a participa direct in finala Festivalului Hermannstadt Fest!!! Suntem doarte bucuroase și mulțumim tuturor celor care ne sprijină. Melania face parte din trei ansambluri: Poarta Olteniei GAL Ghimpeteni îndrumați de dl coregraf Marian Stănescu, ansamblul Oltenasii din Bobicești îndrumați de dl profesor Nelu Ene și de două luni și din ansamblul Mugurași Optași îndrumați de dl profesor Marin Scarlat", a spus Tania Păun, mama micuței talentate.Pentru talentata Melania, muzica înseamnă foarte mult și o face cu cea mai mare plăcere. Nu există bucurie mai mare pentru micuța olteancă decât aceea de a cânta. Îi place foarte mult să cânte din repertoriile idolilor ei Maria Lătărețu, Steliana Sima, Georgiana Ion, Victorița Lăcătușu. 

De curând, Melania Păun a mai câștigat un premiu important! A participat, alături de alte două colege, la festivalul Armonii de Iarna de la București.  Melania Păun este  indrumata de profesor Liviu Enache, iar celelalte două fete Simona Popescu și Emilia Ogea, sunt îndrumate de către Victorița Cică. La festivalul dn Capitală, cele trei au participat fiecare la cate doua secțiuni tribut, unde au interpretat câte o melodie din repertoriul regretatei Maria Lataretu și au obținut fiecare trofeul categoriei la aceasta secțiune. La secțiunea Muzica populara, Melania Păun a obținut locul I, Simona Popescu trofeul categoriei, iar Emilia Ogea premiul I. Amintim si faptul că Melania a câștigat acum două săptămâni locul 1 la festivalul național Armonii românești de la Gherăești judetul Neamț.

https://www.paginaolteniei.ro/articol/melania-paun-talentata-solista-din-bobicesti-olt-c_1634.html

Vizualizări: 584

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste