(închide)

Dăruim de sărbători, dar din dar se face Rai - proiect dedicat persoanelor cu dizabilități

 

Departamentul "ABILITATEA ÎNVINGE DIZABILITATEA", din cadrul ASOCIATIEI UNIUNEA FEMEILOR DIN GORJ, a organizat în data de 12.12.2022, la Muzeul Județean "AL. ȘTEFULESCU", ora 15:00, evenimentul "DĂRUIM DE SĂRBĂTORI, DAR DIN DAR SE FACE RAI"
Acțiunea s-a desfășurat în parteneriat cu ASOCIAȚIA "HIGH HOPES", cu ocazia LUNII CADOURILOR, cât și cu ocazia ZILEI INTERNATIONALE A PERSOANELOR CU DIZABILITĂȚI, ce este marcată anual pe data de 3 Decembrie.
Scopul proiectului este conștientizarea socială, dezvoltarea personală, dorința de a valoriza, de a încuraja și stimula creativitatea tinerilor membri cu dizabilităti, participanti in cadrul evenimentului, dar si al famililor acestora. Agenda evenimentului a cuprins momente de poezie, discursuri motivationale, momente artistice puse in scena chiar de tinerii cu dizabilitati din cadrul departamentului, dar și recital de colinde. "Imi doresc ca prin initiativele, proiectele, care vor prinde contur in cadrul departamentului, sa crestem împreună, să dezvoltăm comunitatea conlucrând în echipă și dovedind că "ABILITATEA ÎNVINGE DIZABILITATEA’’ și că "NUMAI UNIND PUNȚI SCHIMBĂM DESTINE’’, a precizat Soilica Nicoleta, Coordonator departament AUFG" ABILITATEA INVINGE DIZABILITATEA".

Galerie foto





Vizualizări: 609

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste