(închide)

Delia Barbu, videoclip cu fiul ei! Solista a donat o ie pentru un caz umanitar

 

Solista Delia Barbu, stabilită în județul Gorj, dar originară din Mehedinți, a fost invitată zilele trecute la interviurile Click! TV. Delia a povestit live despre colecţia ei de costume populare, despre noul album, dar şi despre planurile de viitor. Solista a donat şi o ie pentru evenimentul caritabil organizat pentru Vladuţ, un copil grav bolnav, în Face Club din București. (Sursa: https://www.click.ro/vedete)


Indrăgita interpreta de muzică populară Delia Barbu a lansat un videoclip la piesa „Nana-l meu se mânie”, la care a lucrat cu Fraţii Advahov, iar în clip apare şi fiul solistei. „În videoclip apar două grupuri, Liliac de la Ponoare şi Grupul Isverna. Cei mai tineri membrii au fost Alexandru, copilul meu, şi prietena noastră, Ingrid. Clipul a fost filmat în munţii Mehedinţiului, la Ponoare. Fiul meu nu cântă muzică populară, dar adoră piesele dance de la Carla s Dreams, Delia sau Andra. Am vrut să cânte la pian, l-am retras şi acum ar vrea să cânte la chitară. Îmi doresc o fetiţă, o surioară pentru fiul meu, care să-mi ducă munca mai departe. Aş vrea să am spectacole în Europa şi în SUA. Îmi doresc să calc pe urmele artiştilor mari, Niculina Stoican sau Petrică Mâţu Stoian”, a povestit Delia Barbu la Click TV.

Cântă de mică

A învățat să cânte alături de tatăl său, apoi a urmat cursurile Școlii Populare de Artă, unde a avut-o ca profesor pe Emilia Drăgotoiu Nanu. „Am început să cânt de micuţă. Cei care mă cunosc ştiu că tatăl meu cântă la acordeon. Sunt o norocoasă! (...) Toate melodiile mele sunt inspirate din ceea ce trăiesc, din realitatea mea şi a celor care mă înconjoară. (...) Publicul mă primește mereu frumos, iar eu cânt cu tot sufletul pentru toţi cei care iubesc muzica populară. Am crescut profesional cu sprijinul doamnei Niculina Stoican. Dumneaei mi-a întins o mână de ajutor atunci când am avut nevoie. De la dânsa am luat curajul şi tot ceea ce aveam nevoie să merg mai departe, am învăţat că întotdeauna trebuie să fiu sinceră cu publicul şi multe alte lucruri care m-au ajutat şi mă ajută în continuare în cariera mea“, a spus Delia Barbu.

Ultima melodie a Deliei Barbu o puteti asculta aici!

Solista a donat o ie pentru Vlăduţ, copilașul în vârstă de 6 ani, diagnosticat cu Neuroblastom grad IV cu metastaze osoase,. Frumoasa ie va putea fi licitată în cadrul evenimentului caritabil din 29 ianuarie, din Face Club din București.

Galerie foto



Vizualizări: 4,320

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste