(închide)

Roberta Crintea, 20 de ani de la debut! Două decenii de succes, aniversate grandios

 

Îndrăgita interpretă Roberta Crintea va aniversa în această primăvară 20 de ani de carieră printr-un spectacol de zile mari! Roberta Crintea este solistă a Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului” din Târgu-Jiu și una dintre cele mai apreciate artiste din Oltenia!

Cei 20 de ani de carieră de succes vor fi celebrați așa cum se cuvine, printr-un spectacol de anvergură, care se va desfășura la cea mai mare sala din România: Sala Palatului. Biletele petru acest adevărat show s-au pus deja în vânzare și se găsesc la Sala Palatului, dar și online, pe: vandbilete.ro, eventim.ro, iabilet.ro, entertix.ro și myticket.ro. Alături de Roberta Crintea, urcă pe scenă orchestra LĂUTARII DIN CHIȘINĂU, dirijată de Nicolae Botgros, alături de nume mari ale folclorului românesc, alăturandu-se corpul de balet al Ansamblului Artistic Profesionist Doina Gorjului și cei doi dirijori: Aurel Blondea și Marcel Parnica. Spectacolul are loc în  data de 30 martie 2019 la Sala Palatului din București.

Apreciată pentru vocea sa extraordinară, dar și pentru felul său de a fi, Roberta Crintea pune suflet și pasiune în tot ceea ce face. Publicul Robertei Crintea apreciază din plin eforturile sale de a fi mereu mai sus pe culmile succesului și îi urmărește evoluția, piesele sale având milioane de vizualizări de canalul de Youtube. Cea mai mare mulțumire a sa este să-și vadă publicul mulțumit și promite că va face tot ceea ce-i stă în putință pentru a fi mereu la înălțime pentru cei ce o apreciază!

Galerie foto



Vizualizări: 1,798

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste