Talentatul solist Mozai’C participă la un important concurs! Află cum îl poți ajuta să câștige

 

Solistul de muzică rap Costi Stoica sau Mozai’C, un tânăr originar din municipiul Motru, are șansa de a câștiga un important premiu pentru cariera sa muzicală, dar are nevoie de sprijin! Aflat la început de carieră și apreciat de fanii săi, Mozai’C participă la o competiție muzicală alături de alți zeci tineri soliști pasionați și talentați. Dacă melodia sa va fi declarată câștigătoare a competiției „Planul A”, Mozai’C va avea propriul videoclip, filmat și realizat de organizatorii concursului. „"Planul A" este o compilatie-concurs ce da sansa de a castiga cate un videoclip din partea Old school production si Bogdan Vlad, artistilor cu cele mai multe vizualizari de pe material. Fie ca cei mai buni sa castige! Data pe care se vor afla castigatorii este 21.01.2019”, au anunțat cei de la  Bogdan Marcu @ FrontAll Records. În competiție se înscriseseră 30 de artiști, iar organizatorii au ales ca doar 11 să concureze pentru premiile puse în joc.

Tot ce trebuie să faceți este să ascultați piesa înscrisă în concurs de artistul motrean și apoi să o distribuiți pe rețele de socializare! Va câștiga piesa cu cele mai multe vizualizări!

Ascultați piesa aici https://youtu.be/DDTkymun7wY

S-a apucat de muzică cu aproape doi ani în urmă, dar încet-încet Costi sau Mozai’C-așa cum îl știu cei care îi ascultă muzica-a devenit din ce în ce mai cunoscut. Mozai’C este un tânăr ambițios și intelligent, care își crează singur piesele. În vara acestui an, un mare vis I s-a împlinit: a lansat primul său album. Costi și-a strâns singur banii de care a avut nevoie pentru a înregistra albumul „Un pumn de vise”: „Conține 10 piese care sper să placă celor care îl vor asculta. (…) Este un prim vis împlinit, iar ușor, ușor prinde contur mai bine viitorul!”, a spus Mozai’C.

Pe Mozai’C îl puteți urmări aici  https://www.youtube.com

Galerie foto


Vizualizări: 958

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste