(închide)

Pacient, despre un medic din Gorj: „Mulțumesc, domnule doctor! Sufeream de o boală destul de gravă, iar acum, după operație, sunt bine!”

 

Pe site-ul Spitalului de cardiologie Clinicco Brașov a apărut mesajul video al unui pacient care îi mulțumește medicului gorjean Narcis Filipescu, care i-a salvat viața. „Cazul a ajuns la domnul doctor Narcis Filipescu. Am înțeles că operația este inevitabilă și trebuie făcută în cel mai scurt timp. Am luat decizia. (…) Operația a fost un succes . (…) Mulțumesc, domnule doctor Narcis Filipescu!  Echipa este super-profesionistă, oamenii sunt ca să spun așa, sunt pe subiect, știu ce fac, știu ce spun. Exact ceea ce a fost la discuția tehnică, aia s-a întâmplat!”, a transmis pacientul operat de doctoral Filipescu. Gorjeanul lucrează din 2012 la această importantă unitate medicală, după ani de pregătire în Franța. Spitalul de cardiologie Clinicco Brașov are 10 ani de activitate medicală, fiind primul spital privat de cardiologie înființat în România. Este singurul centru din regiune care operează pe cord deschis, dar și centru abilitat care tratează pacienții cu tulburări de ritm și de conducere cu ajutorul dispozitivelor implantabile de ultimă generație. 

Medicul Narcis Filipescu este chirurg cardiovascular instruit în Franța și în present ocupă funcția de șef al secției de Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Spitalului de Cardiologie „Clinicco” din Braşov, unitate medicală privată. Doctorul Filipescu s-a născut la Târgu-Cărbunești și a trait o bună parte din adolescență la Țicleni. Vine cât poate de des acasă, la Țicleni, la casa părintească și la rudele sale. A absolvit Facultatea de Medicină din Craiova, a făcut șase ani de rezidențiat la Timișoara, apoi s-a specializat în chirurgie cardiovasculară la Spitalul „Saint Joseph” din Paris. În Franța a trait și muncit și învățat cinci ani, după care a decis să revină în țara sa de suflet: România. Din 2012, medical chirurg Narcis Filipescu salvează vieți la Spitalul de Cardiologie „Clinicco” din Braşov. Prin ceea ce face, doctoral gorjean oferă șansa la o viață mai bună și mai lungă cardiacilor din România! Despre meseria pe care o practică cu multă dragoste de oameni, spune că este una de „finețe”. Când a ajuns la Spitalul privat Clinicco a realizat că și în România pot exista clinici ca în Occident. „Este adevărat, mi-am dorit să revin în țară, să operez aici. Condițiile de la Clinicco și dotările sunt exact ca în Occident. Când am ajuns aici, în 2012, am rămas impresionat de blocul operator, de faptul că se lucrează într-adevăr în echipă, iar cazurile se discută la raport și toată lumea știe ce are de făcut de la cardiologi, chirurgi, anesteziști, toți la aceeași masă. (…) Aici cardiacii pot beneficia gratuit de o serie de servicii medicale. Informații se pot găsi  http://www.clinicco.ro/ Cardiacii care au nevoie de coronarografie, stent sau stimulatoare trebuie să știe că nu vor plăti pentru ele. Se achită o zi de spitalizare și intervenția este decontată prin Casa de Sănătate“, spunea medicul Narcis Filipescu, într-un interviu.

Pe site-ul Spitalului Clinicco din Brașov a apărut, în vara acestui an, mesajul unui pacient care a fost operat de medicul Narcis Filipescu. Acesta i-a mulțumit doctorului și echipei de la Clinicco: „ Numele meu este Valentin Mihai Horvath, am 48 de ani, de profesie sunt economist. (…) am descoperit că sufăr de o boală destul de gravă, o malformație, respectiv un prolaps de valvă mitrală cu regurgitare severă, o valvă de la inimă era defectă. După investigațiile necesare am luat decizia să vin la Clinicco, știam de această clinică. M-am prezentat aici, cazul a ajuns la domnul doctor Narcis Filipescu. Am fost la o discuție tehnică cu dânsul. (…) Operația a fost un succes deoarece foarte important a fost faptul că m-am prezentat la timp și că am luat decizia să fac imediat această intervenție. La o lună și circa 5 zile, 10 zile, cât au trecut de la operație sunt reintegrat 100%, în tot ce înseamnă viață normală, profesională. Nu am absolut nicio durere. Nu am absolut niciun disconfort. Vis-a-vis de Clinicco, pot spune că m-am simțit în siguranță de când am intrat aici până am ieșit. Echipa este super-profesionistă, oamenii sunt ca să spun așa, sunt pe subiect, știu ce fac, știu ce spun. Exact ceea ce a fost la discuția tehnică, aia s-a întâmplat. Mi s-au dat asigurări că nu se va întâmpla nimic, va decurge așa, așa, așa, așa a decurs. Mulțumesc, domnule doctor!”.

 Sursa: www.clinicco.ro

cel-mai-performant-sistem

Galerie foto



Vizualizări: 4,614

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste