(închide)

Direcția 5, un nou concert la Târgu-Jiu!

 

Îndrăgiții artiști de la Direcția 5 vin din nou la Târgu-Jiu, de data aceasta la toamnă pentru a ne încânta cu frumoasele lor melodii de pe ultimul album lansat în primăvara acestui an. „Stiti o parte din MUZICA Directia 5, acum veti descoperi un nou album. Hiturile Directia 5 sunt ca un buchet de FLORI pe care-l porti cu tine ca sa arati dragostea pe care ai primit-o de la cei dragi. Versurile pieselor Directia 5 sunt POEZIE pura, intr-o vreme in care multi uita de puterea cuvantului. Trupa care stie cel mai bine sa ne cante povestile noastre de dragoste vine la Tg.Jiu pe 7 octombrie”, transmit organizatorii spectacolului de la Târgu-Jiu.

În urmă cu aproape doi ani, trupa a lansat albumul „Happy Days”, material discografic ce conţine piese precum „Cand sunt cu tine”, „Tu m-ai cucerit”. Format din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Tony Seicarescu, Marius Keseri şi Carmin Ionescu, grupul Direcţia 5 s-a înfiinţat în 1991, în Bucureşti. Un an mai târziu, trupa lansează albumul „La vulturul de mare cu peştele în gheare”, apoi urmează o lungă istorie muzicală.

În cei 27 de ani de activitate, trupa a lansat peste 20 de albume şi zeci de piese, printre care şi colaborări cu nume de referinţă din muzică românească – Lidia Buble, Andreea Bănică, Loredana Groza, Paula Seling.

Sunteți așteptați la un spectacol plin de emoție, să descoperiți un nou album, multe hituri de peste ani, doua ore de muzica si infinite emotii!

Vizualizări: 216

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste