(închide)

Grăbiți-vă să vă cumpărați vacanța dorită! De la 1 iulie, prețurile vor exploda!

 

Dacă vreți să mergeți pe litoralul românesc în vara aceasta și nu ați achiziționat încă sejurul (cazarea și tipul de masă dorit) grăbiți-vă! De luna viitoare, prețurile vor exploda pe Litoral. Anunțul vine din partea reprezentanților Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), care spune că majorarea va fi de până la 20%.

De la 1 iulie, prețurile vor fi mai mari pe Litoral. Potrivit celor de la FPTR, tarifele la cazare vor fi mai mari cu 10-20%, față de cele practicate în acest moment. Dar cu toate acestea, camerele sunt ocupate în totalitate, pentru că ”românii vor la mare în iulie și august, când este cel mai scump. Toată lumea vrea să vină în iulie și august, când sunt prețurile foarte mari. De ce sunt prețurile foarte mari? Pentru că toată lumea vrea să vină atunci. Dacă cineva ar vrea să vină în iunie, prețurile sunt foarte mici, aproape la nivel de costuri. Dar ei nu vin acum. Hotelurile sunt jumătate goale, dar cu tarife foarte mici. În schimb, de la 1 iulie, ar trebui să avem hoteluri din cauciuc, să le întindem, ca să le dublăm capacitatea. Noi românii vrem să mergem când e mai scump, că e mai multă lume! Degeaba facem noi oferte peste oferte în extrasezon, că lumea tot în număr mic vine. Deci, concluzia care e? Nu avem bani, dar mergem când e cel mai scump”, după cum spune Dragoș Răducan, prim-vicepreședintele executiv al FPTR.

Când vine vorba despre tarife, în stațiunea Saturn stăm cel mai ieftin, iar în Mamaia sunt cazările cele mai scumpe. Astfel, pentru hotelurile de patru și cinci stele din Staurn prețul pe noapte al unei camere va porni de la 142 de lei, iar în Mamaia de la 1.000 de lei. Și așa cum este de așteptat, tarifele la terase, restaurante și magazine vor fi afișate în raport cu hotelierii.

Dacă sunteți în căutarea uni vacanțe frumoase și la un preț corect, întrebați de ofertele Agenției TravelBrands Târgu-Jiu din Mall! 

Galerie foto


Vizualizări: 241

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste