(închide)

DISCO PARTY la Tismana! Mii de persoane așteptate la «Bâlciul de Sfânta Maria Mare»

 

Marea sărbătoare a Adormirii Maicii Domnului (15 august) înseamnă un nou prilej de distracție pentru tismăneni și nu numai. La fel ca în fiecare an, bâlciul tradițional de Sfânta Maria este organizat la Tismana și reunește mii de participanți. Anul acesta, deoarece a coincis cu mini-vacanța bugetarilor, bâlciul durează mai multe zile.

De vineri a fost dat startul petrecerilor!  Autoritățile locale, alături de Imperial Events Târgu_Jiu organizează și  seri cu muzică de peterecere dedicate tinerilor. Astfel, sâmbătă, duminică si luni sunt organizate petreceri - „DISCO PARTY” - cu DJ renumiți. Sute de persoane au participat deja la primele două Disco Party-uri!! „Ne-am distrat de minune la Disco Party! O idee foarte bună, căci de obicei bâlciul de Sfânta Maria era pentru persoanele mai în vârstă!”, a spus o tânără. 

Anul acesta, parada Portului Popular va avea loc în data de 15 august, de la orele 09.00, cu plecare din centrul orașului până la scena din pădurea Șarșori. „Ca în fiecare an, pe data de 15 august în orașul nostru are loc o mare sărbătoare câmpenească, de Adormirea Maicii Domnului, și anume „Bâlciul de Sfânta Marie Mare”. Vă așteptăm cu drag și, având în vedere că 15 august este luni, terasele vor fi montate de vineri, 12 august, iar sâmbătă și duminică vor funcționa cu mititei și muzică”, a transmis primarul oraşului Tismana, Narcis-Petre Remetea.

Galerie foto


Vizualizări: 581

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste