(închide)

DNT House & Spa, pensiunea preferată de turiștii care vin la Cârcea, una dintre cele mai moderne localităţi rurale ale ţării

 

Cârcea, cea mai veche aşezare neolitică de la sud de Carpaţi, este cunoscută în istorie prin cultura sa din perioada neoliticului. Această localitate se află în judeţul Dolj, la 4 km sud-est de municipiul Craiova, fiind acum una dintre cele mai moderne localităţi rurale ale ţării. Aşezarea Cârcea are o istorie de peste 8000 ani, stabilită de specialişti, scrie pe site-ul Primăriei Cârcea. Aici, antreprenori de succes au deschis o minunată pensiune care este preferată și foarte apreciată de turiștii care caută un loc retras de cazare.

Pensiunea DNT HOUSE & Spa se află în Cârcea și turiștii care aleg să se cazeze aici beneficiază de o mulțime de facilități. Proprietatea oferă camere de familie și o terasă,are bar, o grădină minunat amenajată, WiFi gratuit în întreaga proprietate.. Oaspeții pensiunii au la dispoziție zonă de relaxare, o piscină interioară. De asemenea, DNT House & Spa oferă un serviciu gratuit de transfer de la/la aeroport. Orașul Craiova se află la 12 km de DNT HOUSE & Spa. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional din Craiova, situat la 6 km. 

 Dacă doriți o cazare bună în Dolj, aproape de aeroport și un loc în care vă puteți relaxa, îi găsiți pe FACEBOOK și pe Booking. 

Detalii despre comuna Cârcea AICI

Galerie foto



Vizualizări: 1,547

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste