O poveste de succes: Pensiunea Ronicson din Milostea, locul unde liniștea și relaxarea sunt garantate!

 

Mulți dintre noi caută locuri perfecte pentru a își petrece câteva zile de concediu, pensiuni sau spații de cazare situate în zone îndepărtate de marile așezări urbane poluate. Un astfel de loc este Pensiunea Ronicson din satul Milostea, din județul Vâlcea. Proprietatea este deținută de soții Nicoleta și Robert Welther, fiind un vis îndeplinit după multă muncă: „Mereu mi-am dorit să am afacerea mea, am reușit alături de soțul meu, prin munca noastră, să ridicăm această pensiune! În vara aceasta așteptăm turiștii, dacă autoritățile ne vor permite, cu multe surprize!”, a spus, pentru Pagina Olteniei, Nicoleta Welther din Milostea. 

O mare parte din viață au petrecut-o departe de meleagurile natale. Nicoleta este gorjeancă la origini, născută și crescută la Polovragi, iar soțul său este sas născut în România, dar care a plecat cu familia în Germania, la scurt timp după Revoluție. S-au căsătorit în urmă cu 13 ani și au împreună o fetiță. Vreme de mai mulți ani au trăit și muncit în Germania, dar niciunuia dintre ei nu le-a plăcut și își doreau mereu să revină în România. Au ajuns în județul Vâlcea și acum localitatea Milostea a devenit „acasă”! „Suntem căsătoriți și avem o fetiță și 13 ani am trăit și muncit în Germania. Cu banii nostri am decis să ne facem această afacere. Acum aproximativ 3 ani ne-am întors în România și am început construcția. Avem și restaurant în care am organizat mai multe evenimente”, a afirmat Nicoleta Welther.

Un vis împlinit

De când era doar o copilă, Nicoleta și-a dorit să aibă într-o bună zi propria afacere! Acest vis i s-a îndeplinit în monentul în care Pensiunea Ronicson a fost gata. Ridicată doar din banii familiei Welther, Pensiunea Ronicson își așteaptă oaspeții vara aceasta, de îndată ce restricțiile, impuse de autorități din cauza pandemiei de coronavirus, vor fi ridicate. La Ronicson veți găsi un pesisaj de vis, liniște căci pensiunea este situată într-o zonă restrasă, departe de drumul principal, fiind o singură casă acolo în afară de reședința familiei Welher. Soții își doresc să cumpere câțiva cai-au avut în trecut, dar au fost nevoiți să îi vândă, au biciclete pe care turiștii le pot folosi gratuit pentru a se plimba prin împrejurimi-zona fiind plină de obiective turistice. La Restaurantul Ronicson vor servi mâncăruri tradiționale, făcute din produse din gospodăria familiei de care are grijă Nicoleta. „Pensiunea era visul meu din copilărie, mereu mi-am dorit să am o afacere. Pensiunea Ronicson-al cărei nume vine de la numele soțului, Robert, al meu și al fiicei noastre, Sonia-a fost făcută cu fonduri proprii. Are 15 camere și restaurant. Momentan mă ocup singură, nu am angajați, am avut doi, dar cu problemele din prezent am rămas doar eu. Pensiunea este gata, mai este foarte puțin de făcut pe lângă ea, gardul, curtea și vom putea caza turiști. Am avut ca oaspeți prieteni, care au fost foarte mulțumiți. Au venit în vizită la noi și au dormit în camerele din pensiune. Le-a plăcut mult zona și tot ce am făcut aici”, a mai spus Nicoleta Welther.

Unde îi găsiți?

Dacă vreți să vizitați zona Gorjului și parte din județul Vâlcea, cu minunata localitate Horez, leagăn al olarilor pricepuți din județ, frumoasele mănăstri vâlcene, atracțiile de poveste din Gorj-Peștera și Mănpstirea Polovragi, zona montană Rânca, Novaci și Baia de Fier cu atracțiile lor, vă puteți caza la Pensiunea Ronicson, din Milostea. Îi găsiți pe Facebook-RonicsonPensiune

Gazdele primitoare vă așteaptă cu bucate tradiționale, camere curate și o curte de vis, loc de joacă, multă verdeață, păduri cufundate în liniște deranjată doar de cântul păsărilor, biciclete și pe viitor cai numai buni de mers în explorarea zonei frumoase dintre județe Vâlcea și Gorj! 

Galerie foto





Vizualizări: 3,198

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste