(închide)

Echipa de robotică Tea-Borgs a donat sute de viziere medicilor, polițiștilor și profesorilor

 

Echipa de robotică Tea-Borgs a Colegiului National Tudor Vladimirescu și-a continuat activitatea de realizare a vizierelor necesare în lupta cu virusul COVID-19. Astfel, elevii care au vrut să îi ajute pe cei din linia întâi, au realizat și donat sute de viziere! 
Potrivit elevilor de la Tea Borgs, pe lângă cele 135 de viziere predate conducerii colegiului unde studiază, în ultimele două săptamâni, au mai realizat și donat un număr de 235 de viziere. Grație elevilor, vizierele au fost împărțite astfel: 90 la “Spitalul 700”, 50 la “Spitalul Județean de Urgență” (Spitalul de la Pasarelă), 85 la “Spitalul de pe Tudor Vladimirescu” și 10 la Spitalul Rovinari. Beneficiarii direcți ai celor 235 de viziere donate de noi către unitațile spitalicești au fost medicii și personalul medical, expuși zilnic riscului de contaminare în activitatea profesională pe care o desfășoară.
„De asemenea, echipa noastră și-a îndreptat ajutorul și către alte instituții. IPJ Gorj-Serviciul Rutier a primit un număr de 50 de viziere. Multumim ASOCIAȚIEI EXCELSIOR PENTRU EXCELENŢĂ ÎN EDUCAŢIE, care ne-a furnizat un numar de 250 de folii necesare pentru realizarea vizierelor si care a fost alături de noi pentru ca produsele realizate să ajungă direct la medici și personalul medical. De asemenea, dorim să mulțumim si celor care în mod individual au înțeles să ne sprijine financiar pentru ca noi să putem să realizăm vizierele donate până în prezent, persoane care prin fapte au înțeles să arate ce înseamnă empatia și solidaritatea, dar care au dorit să rămână anonime”, au transmis elevii de la CNTV.

Vizualizări: 957

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste