(închide)

Elevi ai Colegiului Auto Târgu-Jiu, implicați într-o campanie inedită!

 

O echipă de 28 de elevi de la Colegiul Auto ”Traian Vuia” Tg-Jiu, au desfășurat în anul școlar 2018-2019, sub îndrumarea profesorului Gociu Ramona Leocadia, Campania ”Nu fi violent cu femeile! Mai bine cunoaște-le” din cadrul proiectului național ”Justice has no gender”.

Proiectul s-a desfășurat în parteneriat cu Autoritatea națională pentru egalitatea de șanse între femei și bărbați,  Autoritatea națională pentru persoanele cu dizabilități și Active Watch. Campania a avut ca scop creșterea gradului de conștientizare și sensibilizare în rândul elevilor și profesorilor din școală, cu privire la violența asupra fetelor. Printre activitățile desfășurate în cadrul campaniei se numără: realizarea și distribuirea de pliante, o piesă de teatru, realizarea unui videoclip, scrierea unei poezii pe această temă, realizarea unei pagini de facebook și a unui avizier.

Un alt eveniment al campaniei constă în strângerea de semnături pentru modificarea Regulamentului de Ordine Interioară, astfel încât actele de agresiune asupra fetelor și femeilor să fie descurajate și numărul lor să fie din ce în ce mai mic.

Galerie foto


Vizualizări: 1,028

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste