(închide)

Elevi ai Colegiului "Spiru Haret" Târgu-Jiu, medaliați cu argint și bronz la o olimpiadă națională!

 

Vacanța care tocmai a trecut a însemnat, pentru elevii pasionați de informatică ai Colegiului Național "Spiru Haret", nu doar bucuria și magia sărbătorilor pascale, ci și emoția participării la competiții importante, finalizate prin obținerea unor premii care demonstrează performanța, implicarea, inteligența și permanenta prezență a unui mentor dedicat.
Stanciu-Țivlea Gabriel (medalie de bronz, clasa a V-a), Vasiluță Alexandru (medalie de argint și mențiune MEN, clasa a VII-a) și Popa Sebastian (medalie de argint, clasa a IX-a) sunt elevii care merită menționați pentru onorabila participare la Olimpiada Națională de Informatică, concretizată prin obținerea unor distincții care plasează județul Gorj între județele fruntașe ale țării, într-o ierarhie strictă, stabilită în urma unei competiții de nivel înalt.
Elevul Stanciu-Țivlea Gabriel este o apariție nouă în lotul de Informatică al județului Gorj, în timp ce - pentru elevii Vasiluță Alexandru și Popa Sebastian - participarea la Olimpiada Națională de Informatică a devenit o tradiție, acesta fiind cel de-al treilea an în care au reprezentat județul cu succes. Rezultatele de la Olimpiada Națională au apărut după un an de muncă în care elevii au fost premiați și la alte concursuri de informatică: Popa Sebastian a obținut locul 2 la Concursul Interjudețean InfoOltenia și locul 3 la Concursul Regional „Micul Gates”, iar Vasiluță Alexandru a obținut locul 3 la Concursul Interjudețean InfoOltenia și mențiune la Concursul Regional „Micul Gates”.
Pasiunea pentru Informatică se transmite în familie, sora lui Alexandru, Diana Vasiluță (elevă în clasa a V-a) clasându-se pe locul 1 la Concursul Interjudețean InfoOltenia. "Succesul acestor copii se datorează atât inteligenței și efortului depus, cât și unui coordonator care s-a asigurat că premianții sunt mereu îndrumați și susținuți în incursiunea lor în universul disciplinei Informatică, domnul profesor Flavius Boian.
Elevii Colegiului Național "Spiru Haret" confirmă astfel încă o dată deviza liceului pe care îl reprezintă cu succes și cu mândrie: Cunoaștere, Noblețe, Simplitate, Har", a transmis conducerea CNSH.

Galerie foto


Vizualizări: 2,028

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste