(închide)

Elevii de la Stănești, spectacol pentru bunicii de la Complexul de Îngrijire și Asistență Suseni

 

Beneficiarii Complexului de Îngrijire și Asistență (CÎA) Suseni, din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj, au primit vizita unui grup de elevi de la Școala Gimnazială Stănești. Tinerii au susținut un frumos program artistic, bucurându-i pe bunicii de la Suseni cu cântece populare, dansuri, scenete și poezii. Încântarea se citea pe ochii acestora, iar la finalul spectacolului i-au răsplătit pe copii cu aplauze. Elevii le-au oferit și daruri beneficiarilor CÎA Suseni, fiind vorba despre pachete cu dulciuri și fructe de sezon.

Copiii au fost însoțiți de cadre didactice și câțiva părinți, dar și de Andreea Măruță, directorul Școlii Gimnaziale Stănești, care și-a exprimat bucuria că prin intermediul unui astfel de moment artistic elevii au putut aduce un strop de veselie bătrânilor și a promis că următoarea vizită la Suseni va fi de Crăciun.

Evenimentul a fost organizat de Școala Gimnazială Stănești, în parteneriat cu Școala Gimnazială Aninoasa, DGASPC Gorj și Inspectoratul Școlar Județean. Printre obiectivele parteneriatului dintre aceste instituții, intitulat sugestiv ”Alături de Bătrâni”, se numără: stimularea generozității în rândul elevilor din școală, prin activități caritabile, organizarea de activități recreativ-sociale pentru bătrâni, educarea și motivarea elevilor pentru a răspunde nevoilor vârstnicilor.

„Pentru copiii, adulții și persoanele vârstnice din cadrul serviciilor sociale, astfel de momente și programe artistice sunt o încântare, motiv pentru care le mulțumim elevilor și cadrelor didactice care au participat la activitatea desfășurată la Complexul de Îngrijire și Asistență Suseni! Suntem deschiși la astfel de inițiative și rămânem parteneri de nădejde ai mediului educațional”, a spus Laurențiu Diaconescu, directorul DGASPC Gorj.

Galerie foto


Vizualizări: 352

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste