(închide)

Elevii din Alimpești au marcat, printr-un spectacol reușit, Ziua Culturii Naționale

 

Ziua Culturii Naționale a fost celebrată și în comuna gorjeană Alimpești, acolo unde elevii și profesorii lor, cu susținerea Primăriei, au pregătit un eveniment frumos. Elevii, pregătiți de profesorii lor, au recitat poezii și au cântat frumoase melodii.

Acțiunea a fost pregătită de către Scoala Primară Sîrbești și de către Școala Gimnazială Alimpești, pentru a marca așa cum se cuvenea Ziua Culturii Naționale. Copiii au fost foarte receptivi și profesorii s-au implicat trup și suflet pentru ca evenimentul să fie unul reușit. „Primăria și Consiliul Local Alimpesti își manifestă recunoștința pentru munca depusă, atât din partea copiilor, cât și din partea cadrelor didactice și ne cerem scuze față de părinții și cetățenii care și ar fi dorit să asiste la acest eveniment, dar situația pandemică nu ne-a permis acest lucru. Sperăm ca in viitorul apropiat să depășim cu bine această situație. Ne dorim să organizăm expoziții de pictură, serbări și alte evenimente culturale la nivelul localității noastre, deoarece avem copii foarte talentați”, a spus, pentru Pagina Olteniei, viceprimarul Alina Coconu. 

Alina Coconu este de puțin timp viceprimar al localității Alimpești, însă este un om care a activat ani de zile în politica locală și în mod special în viața comunității, ocupând în mai multe mandate un post de consilier local. Este absolventă a Facultății de Litere, în prezent studentă la Facultatea de Asistență Socială și masterand în Expertiză Socială. A activat ca profesor al Școlii Populare de Arte Târgu-Jiu în ultimii zece ani.

Galerie foto




Vizualizări: 525

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste