(închide)

Elevii din Oltenia pot studia GRATUIT în Statele Unite ale Americii!

 

Guvernul american oferă cazare, bilet de avion și alocație pentru tinerii din România care vor să studieze în SUA. Fără niciun cost, elevii pot studia timp de aproximativ un an peste Ocean prin Programul Flex, însă trebuie să îndeplinească anumite condiții.

Elevii interesati pot aplica, pana, pe 16 octombrie, accesand acest site: https://ais.americancouncils.org

Programul de schimb de experiență FLEX este finanțat de Departamentul de Stat al Guvernului Statelor Unite ale Americii. Anul de studiu in Statele Unite este echivalat in Romania, iar cei care termina liceul in America pot sustine bacalaureatul la intoarcere.

CHELTUIELIle ACOPERITE DE STATUL AMERICAN sunt următoarele: calatoria dus-intors, alocatie de 125 $ pe luna, plasarea in locuinta familiei gazda timp de 10 luni. „Oportunitatea de a învăța în SUA și de a sta la o familie gratuit este una ce nu poate fi ratată. Este un program extraordinar și este o adevărată competiție pentru elevii care vor să plece în SUA. Elevii trebuie să aibă rezultate bune la învățătură. Se adresează elevilor claselor IX-XI. Va fi o experiență deosebită!”, spun reprezentanții autorităților. Sunt două etape de selecție și se pot înscrie până pe 16 octombrie. În 2018-2019, la nivel global, aproximativ 800 de liceeni vor învăța în SUA în cadrul programului FLEX.

Vizualizări: 317

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste