(închide)

Ștefan Bănică Jr. vine la Drobeta. Sunteți așteptați la spectacolul „Jake și femeile lui”!

 

Ștefan Bănică Jr. dă viață unui nou personaj fascinant din galeria dramaturgului Neil Simon, Jake, singurul rol masculin din piesa “Jake și femeile lui”. Piesa este regizată de Claudiu Goga, iar din distribuție fac parte: Carmen Tănase, Anca Dumitra, Andreea Vasile, Luminița Erga, Ada Galeș, Diana Roman, Nadiana Sălăgean, Roberta Mitache – femeile care populează lumea reală și imaginară a lui Jake, interpretat de Ștefan Bănică. Piesa lui Neil Simon “Jake și femeile lui” s-a jucat prima data pe Broadway, în 1992, cu Alan Alda în rolul principal. În 1992, piesa a avut 245 de reprezentații pe Broadway. 

Jake este un scriitor de succes, care are relații cu probleme. Aflat la a doua căsătorie, în pragul unei crize, Jake examinează toate relațiile cu femeile din viața sa, suprapunând planul imaginar cu cel real, în speranța de a înțelege modul prin care ar putea fi un soț mai bun. Piesa permite spectatorului să intre în lumea interioară a celebrului autor, fiind în parte autobiografia celui mai mare dramaturg contemporan, Neil Simon. (...) Din interacțiunea lui Jake cu femeile din viața lui, fie reale, fie imaginare, rezultă atât comicul situațiilor, dar și momentele de mare sensibilitate.

“Regizorul Claudiu Goga a făcut o alegere extrem de inspirată distribuindu-l pe Ștefan Bănică în rolul lui Jake” (Judy Florescu). Rolul este complex și dificil, Ștefan Bănică interacționând cu toate femeile, cu sine și cu publicul. "<> este unul dintre cele mai interesante spectacole pe care le-am jucat în cariera mea." - a declarat Ștefan Bănică.

Biletele vor fi puse în vânzare începând de vineri, 24 august 2018, la Agenția Teatrală, situată la intrarea în sala de spectacole a Palatului Culturii ”Teodor Costescu”.

Programul Agenției Teatrale este următorul:
LUNI-JOI orele 08:30-11:00 și 12:00-16:00
VINERI orele 08:30-13:00

Prețul unui bilet este de: 80 lei (parter sală) și 60 lei (balcon).

Informații și rezervări, de luni până vineri, între orele 08:00-16:00, la tel. 0733/033071

Vizualizări: 240

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste