(închide)

Elevii Ianis Arjoca și Denisa Pătru, de la CNGC Motru, calificați la olimpiada națională de biologie

 

Doi elevi ai Colegiului Național „George Coșbuc” din municipiul Motru s-au calificat la faza națională a olimpiadei la biologie. Este vorba despre olimpicii Ianis Arjoca și Denisa Pătru. „Biologia știința vieții este reprezentata cu dăruire de elevii Colegiului Național „George Coșbuc" care au reușit să se califice la etapa națională. Elevul Arjoca Ianis Marian, clasa a IX-a A, coordonat de doamna profesoara Tutunaru Adela, Pătru Denisa Jeanina, clasa a X a, prof. îndrumător, Lăudat Raluca. FELICITĂRI acestor elevi merituoși și doamnelor profesoare și mult succes la Etapa Națională!”, au transmis reprezentanții colegiului.

Ianis Arjoca este unul dintre elevii cu rezultate excelente din municipiul Motru. În școala generală, Ianis a avut mereu doar media generală 10. Dintotdeauna a fost curios să afle cât mai multe informații și a citit întotdeauna foarte mult. Mereu a fost atras de toate șțiintele, dar clasa a VI-a a fost momentul decisiv în alegerea profesiei pe care și-o dorește, și anume medicina. 

„Pentru mine, participarea la concursurile și olimpiadele școlare, indiferent de rezultatul obținut, reprezintă un factor care contribuie la creșterea stimei de sine și la dezvoltarea încrederii bazate pe experiențele mele de succes ce se clădesc cu ajutorul autocunoașterii: Știu ce pot să fac și ce încă nu pot să fac. De-a lungul școlii gimnaziale, pot spune că m-am pregătit temeinic, fiind atras de toate materiile, dorind să răsfoiesc cu grijă și seriozitate paginile înțesate de cunoștințe, iar rezultatele au fost pe măsură, obținând astfel media generală 10 în fiecare an școlar. Pe viitor îmi doresc să continui liceul la Motru deoarece consider că este o etapă importantă a vieții mele ce trebuie parcursă cu ajutorul susținerii și căldurii sufletești a familiei, niște factori absolut esențiali pentru a deveni un om sănătos, din punct de vedere moral și intelectual”, spunea într-un interviu elevul din Motru - https://www.paginaolteniei.ro/articol/olimpicul-ianis-arjoca-are-doar-medii-de-10!-este-_5690.html

Vizualizări: 930

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste