(închide)

EXPO 2020 DUBAI: Motreanca Alina Chirculescu, prezentări de modă la World Fashion Festival Awards

 

O nouă performanță bifată de frumoasa Alina Chirculescu, fotomodelul originar din municipiul Motru și care activează de câțiva ani în Dubai: va participa la World Fashion Festival Awards, eveniment care se va desfășura în cadrul EXPO 2020 DUBAI, cel mai așteptat moment al acestui an. Din cauza pandemiei de COVID-19, ExpoDubai 2020 a fost reprogramat pentru perioada octombrie 2021-martie 2022 și își păstrează denumirea inițială.

Alina Chirculescu are 25 de ani și este unul dintre cele mai cunoscute fotomodele din România. În fiecare an, frumoasa motreancă a bifat spectacole de modă foarte importante, concursuri de miss  pe care le-a câștigat în afara României și nu numai.  În 2019 și anul trecut, Alina a prezentat pe cat-walk-ul din Dubai creațiile designerului Mona al Mansouri, creatorul nr. 1 al Emiratelor Arabe Unite! În perioada 28-30 octombrie 2021, Alina Chirculescu va defila pe cat-walk-ul din cadrul World Fashion Festival Awards de la EXPO DUBAI 2020.

Fotomodelul Alina Chirculescu a câștigat multe titluri și trofee, printre care amintim Locul I al concursului internațional - Fotomodel al anului 2016, Locul 1 Miss 7 continente 2016, Turcia, Titlul „Cea mai frumoasă femeie de pe cele 7 continente din 2016”, Locul 1 Miss Plaja (Miss plajă) din România etc. A defilat pentru Cătălin Botezatu, Laura Olteanu, Felba, Ioana Ciolaciu, Narcisa Pheres, Diana Caramaci, Ionuț Galvan etc. Este de asemenea Ambasador al mărcii pentru Fashion TV. 

Frumoasă, mereu cu zâmbetul pe buze, model multi-premiat, Alina Chirculescu este un model internațional cu un portofoliu care include prezentări mari designeri, artiști de machiaj etc. Alina este stewardesă de câțiva ani, acesta fiind unul dintre marile sale vise pe care a reușit să îl împlinească. Despre participarea la EXPO Dubai 2020 spune că va fi un moment extrem de important. „Este un moment important și voi reprezenta țara mea iubită, România, la acest festival. Va avea loc în cadrul celui mai așteptat eveniemnt din lume: EXPO Dubai 2020”, a spus Alina Chirculescu pentru Pagina Olteniei.

Galerie foto








Vizualizări: 3,928

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste