(închide)

Fiica regretatului profesor de istorie, Vasile Irod, a pierdut lupta cu virusul! Era medic la Cluj

 

Familia îndurerată anunță încetarea din viață, în seara zilei de 5 decembrie 2020, după mai bine de o lună de suferință, a celei ce a fost fiică, soră, soție și mamă, un medic dedicat pacienților și profesiei pe care și-a ales-o, doctor Carmen Ceaca Mocan, șefa secției de neurologie a Spitalului Municipal Dej.

Născută Carmen Irod, la Târgu Jiu, pe 25 iulie 1970, fiica regretatului profesor de istorie Vasile Irod, a absolvit în 1988 Liceul Tudor Vladimirescu ca șefă de promoție, apoi Facultatea de Medicină din Cluj Napoca, în 1995. A fost medic primar neurolog, șefa secției neurologie a Spitalului Municipal Dej, unde lucra din anul 2001, în acești aproape 20 de ani tratând și ajutând peste 10.000 de pacienți. Colegii și pacienții deopotrivă îi vor simți lipsa, fiind adânc întristați de moartea doctorului Carmen Ceaca Mocan, care a pierdut lupta cu virusul SARS Cov-2, în ciuda eforturilor colegilor săi de a o salva. Carmen Ceaca Mocan își întemeiase o familie și se stabilise de mulți ani în județul Cluj, dar cei rămași la Târgu Jiu, mama - Cornelia Irod, sora - Mihaela Runceanu și ceilalți membri ai familiei, mulțumesc tuturor celor care au cunoscut-o, foști colegi, vecini și prieteni, care au trimis mesaje de condoleanțe și susținere, în aceste momente dificile. „Suntem adânc intristati ca am pierdut dintre noi inca un medic profund dedicat pacientilor si profesiei sale, un om de o deosebita calitate, corectitudine si o inalta tinuta morala, o buna prietena. Cu totii deopotriva, colegi si pacienti, ii vom simti lipsa”, a transmis și conducerea unității medicale din Dej.

Din păcate, respectatul profesor Vasile Irod, fostul profesor de istorie de la Școala Gheorghe Tătărescu din Târgu Jiu, a trecut la cele veșnice acum nici două săptămâni. Decesul profesorului Vasile Irod este regretat de foștii elevi, foștii colegi de catedră, de familie, prieteni și cunoscuți. 

Dumnezeu să le dea odihnă veșnică!

Vizualizări: 7,349

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste