(închide)

Fost director al Spitalului Târgu-Jiu, lector în cadrul unui eveniment de la Băile Herculane

 

Conf. univ. dr. Tiberiu Tătaru, președintele Colegiului Fizioterapeutilor din Gorj, a participat, săptămâna trecută, la ediția cu numărul 70 a Farma Practic. Evenimentul a încheiat seria simpozioanelor regionale Houston NPA dedicate farmaciștilor și asistenților de farmacie din acest an. „Îmi doresc să avem cât mai multi fizioterapeuți pregatiți să ajute într-un mod specific, cu exerciții speciale pentru fiecare patologie în care este nevoie de ajutorul nostru, al fizioterapeutilor”, a spus Tiberiu Tătaru, care la anul va organiza în Gorj un eveniment în premieră.

Fost manager al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu și actualmente director al Centrului de Bătrâni de la Suseni, Tiberiu Tătaru a susținut în fața farmaciștilor și asistenților de farmacie prezenți la eveniment o temă extrem de practică despre  menținerea sănătății coloanei în cazul personalului din farmacie. La fel ca de fiecare dată, participanții au apreciat faptul că exercițiile prezentate de Tătaru sunt ușor de memorat și informațiile primite ușor de reținut și de transmis mai departe către alți colegi. „Încerc să fac tot ce pot pentru colegii mei, pentru a le fi mai bine. Acesta este modul în care înteleg eu echipa medicală și ideea de echipă, în primul rând. Pentru a putea ajuta pacienții, cadrele medicale trebuie sa fie la rândul lor sănătoase. De aceea am ales să susțin la Farma Practic o temă care să îi ajute pe cei care lucrează în farmacii și petrec mult timp în picioare sau la birou să își mențină sănatatea coloanei vertebrale”, a declarat conf. univ. dr. Tiberiu Tătaru. Cei prezenți la eveniment au primit, de asemenea, sfaturi legate de postura corectă la birou, în fața calculatorului, despre cum ne protejăm coloana atunci când ridicăm obiecte. În cadrul evenimentului, conf.univ.dr. Tiberiu Tătaru a susținut și un workshop, ce a fost primit cu mult entuziasm de către participanți.

Eveniment coordonat științific de Tătaru, în 2019

Un nou proiect, în premiera, ce va fi coordonat stiintific de Conf univ dr Tiberiu Tataru, va avea loc în 2019, la Targu Jiu. „Fizioterapie axata pe patologie” este evenimentul care va fi organizat în parteneriat cu compania de comunicare medicală Houston NPA. Pe site-ul www.houston.ro vor fi disponibile în curând mai multe detalii despre acest proiect. „Îmi doresc să avem cât mai multi fizioterapeuți pregatiți să ajute într-un mod specific, cu exerciții speciale pentru fiecare patologie în care este nevoie de ajutorul nostru, al fizioterapeutilor. Făcând echipă cu medicul de recuperare, cu medicul de familie, cu medicii care lucrează în spitale și cu toți cei care trebuie să știe cu ce ne ocupăm și cum putem ajuta pacienții, cred că atât specialitatea noastră cât și sănătatea cadrelor medicale și a pacientilor vor avea de câștigat. Îmi doresc ca Gorjul să fie deschizator de drumuri pentru că este un județ cu oameni minunați și implicati, cu locuri superbe, care merită vizitate și cu un potențial uriaș de dezvoltare. Sunt mandru de județul meu și abia aștept să îl descopere, să îl cunoscă și să îl iubească, ca și mine, atât romanii cât și străinii”.

Mai multe detalii despre Farma Practic, ediția 70, precum și despre evenimentele Houston NPA din 2019 găsiți pe www.houston.ro și www.farmapractic.ro

Galerie foto


Vizualizări: 825

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste