(închide)

Zeci de jandarmi gorjeni au donat sânge

 

Jandarmii gorjeni au donat sânge astăzi, 9 noiembrie, acțiunea având loc după ce reprezentanții Centrului de Transfuzii Sanguine Gorj au făcut numeroase apeluri umanitare. În toate spitalele din țară există o criză pe diverse grupe sanguine, zeci de bolnavi având nevoie urgent de transfuzii. Jandarmii speră ca acțiunea lor să fie exemplu și pentru alți gorjeni care pot dona sânge!

IJJ Gorj, cu sprijinul Centrului de Transfuzii Sanguine Târgu-Jiu, a organizat o acțiune de donare de sânge, la care au participat cadre militare din toate structurile unității. În urma adresării a numeroase apeluri umanitare adresate populației pentru a dona sânge, întrucât la nivel național există un deficit semnificativ de sânge, pe bază de voluntariat, jandarmii gorjeni au dat curs solicitării de a ajuta membrii comunității care au nevoie de sânge pentru a supraviețui. Astăzi, peste 20 de jandarmi gorjeni au participat la acțiunea desfășurată la nivelul unității și s-au prezentat la Centrul de Transfuzii Sanguine din Târgu-Jiu, pentru a dona sânge. „Prin această acțiune ,,Donează sânge  și  salvează o viaţă!” ne propunem să informăm cetățenii cu privire la nevoia de sânge pentru transfuzii, pentru diferite operații medicale și să evidențiem faptul că suntem sensibili la problemele membrilor comunității care ne-au adresat solicitări să fie sprijiniți prin donarea de sânge pentru a putea să trăiască”, a spus Alin Ivan purtătorul de cuvânt al IJJ Gorj.

Alătură-te demersului jandarmilor gorjeni și donează sânge pentru a putea să acordăm o șansă la viață pentru cei care au nevoie de sânge să trăiască!

Galerie foto


Vizualizări: 303

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste